Jesper Parnevik inlagd på sjukhus – Mia Parneviks ord

MIA PARNEVIK, JESPER PARNEVIK
Breaking

Mia Parnevik opererades för inte alls längesen.
Men nu var det plötsligt maken Jesper Parneviks tur att inta operationsbordet.
”Vad händer?”, skriver en orolig följare.

Mia Parnevik och Jesper Parnevik är ett par sedan många år tillbaka och gifta sedan 27 år tillbaka. Tillsammans har de barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Under årens lopp har paret genomgått mycket tillsammans. Eftersom Jesper är golfspelare så har familjen valt att slå sig ner i Florida, men familjen har tvingats resa väldigt mycket. När Peg och Penny beskriver sin uppväxt brukar de ofta berätta om alla resor familjen gjort med privatflyg.

Tidigare har familjen även underhållit svenska folket med realityserien Parneviks som dock lades ner för några år sedan. I serien fick tv-tittarna följa deras äventyr i det stora lyxhuset i Jupiter, Florida.

Och nu har paret genomgått något ytterligare ihop – nämligen operation.

Exklusivt
”CHOCKAD” Bachelor-Shileras kritik mot TV4

Mia Parnevik lades in på sjukhus

För några veckor sedan låg Mia inne på sjukhus för operation. Då var det hennes höft som krånglade, något hon berättade om i ett inlägg på Instagram.

Så nu ska höften fixas/komma tillbaka av det bästa teamet. Jag känner mig så tacksam. Min sjuksköterska Jesper kommer definitivt att hjälpa. Kärlek till er alla.”

”Sjuksköterskan” Jesper tog sedan till sin Instagram för att uppdatera följarna om hur Mia mådde efter operationen.

Mias höftoperation gick bra. Tack till Dr Philippon och alla på The Steadman Clinic, ni är bäst (de är verkligen bäst)”, skrev han då.

Jesper Parnevik inlagd på sjukhus – följarnas oro

Och nu är paret tillbaka i sjukhusmiljöer. Faktum är att det även denna gång verkar vara på Steadman Clinic de befinner sig, sjukhuset ligger i Vail, Colorado. Men historien är inte riktigt densamma denna gång. För nu är det inte Mia som ligger i sjukhussängen, istället är det Jesper.

Till en bild på Jesper i sjukhussängen skriver Mia:

”Vi gör allt tillsammans, även operationer... Allt gick bra. Tack till dig Dr Joel Matta och alla andra på The Steadman Clinic. Ni är alla extraordinärt bra!”, skriver Mia.

Däremot berättar inte Mia vad det var som ledde till operation för hennes kära make. Det här sätter givetvis igång oro bland följarna.

”Förlåt nyfikenheten, jag följer er o vad händer?”, undrar en följare.

”Hoppas att det inte var något allvarligt och krya på dig, Jesper Parnevik”, skriver en annan.

”Höftop? Krya på oavsett”, önskar en tredje.

LÄS OCKSÅ: BEBISLYCKA! Bonde-paret Pontus och Lisa väntar barn

LÄS OCKSÅ: SORG Filippa Toremo och Anis Don Demina har gjort slut

FOTO: TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!