Isabel Adrian berättar om relationen med Steve Angello

Isabel Adrian och Steve Angello är måna om sitt privatliv och den senaste tiden har det varit tyst kring deras relation.
Nu bryter Isabel den trenden och visar upp sitt liv tillsammans med maken!

Isabel Adrian slog igenom för svenska folket efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3. Hon är även känd för sin relation med den svenska dj:n och medlemmen av Swedish house mafia Steve Angello.

Det är över femton år sedan som Isabel och Steve fick kontakt, efter att de träffats på en invigning av en Hugo Boss butik i Stockholm. Efter mobilsamtal och sms fram och tillbaka bjöd Steve ner Isabel till Marbella. Sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och de har döttrarna Monday-Lily och Winter-Rose tillsammans.

Paret har idag varit gifta i drygt åtta år. Steve friade till Isabel en dag efter att deras dotter Winter-Rose hade kommit till världen och paret gifte sig sedan under våren 2013. Sedan 2016 bor familjen i Sverige istället för i Kalifornien.

NYTT JOBB Martin Lidbergs dotter lämnar Sverige helt

Isabel Adrian dementerar skilsmässoryktena

Förra året spekulerades det en hel del om att kändisparet skulle ha skiljt sig och Isabel berättade då hur det egentligen låg till. I podcasten Nemo möter en vän berättade Isabel om skilsmässoryktena.

– Vi har varit tillsammans i femton år. Bara för att vi säljer vårt ställe på Söder betyder det inte att vi ska skilja oss. Det kommer från någon som sa det i någon podd tror jag, och det var ett rykte som vi både har dementerat flera gånger. Men jag har bättre saker för mig än att gå och dementera saker. Jag bryr mig faktiskt inte om folk tror att vi är tillsammans eller inte. Jag vet ju vad sanningen är, sa hon då.

Eftersom Isabel och Steve är måna om sin relation och deras privatliv så är det inte allt för ofta som de publicerar bilder på varandra på sociala medier. Detta har fått en del följare att undra hur det verkligen ligger till. Nu är det nämligen väldigt längesen som de publicerade något om varandra på sociala medier.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Isabel bryter tystnaden om Steve Angello

Men nu bryter Isabel tystnaden efter den långa perioden. Det är i en ny Youtube-video med Klarna som hon visar upp familjens lägenhet i Stockholm. I videon visar hon tittarna runt i alla de olika rummen och flera gånger avslöjar hon att Steve bor där med henne och döttrarna.

– Här står ett skrivbord mitt i alltihopa som Steve, min man, han sitter och "gejmar" där på kvällarna, säger Isabel i videon.

Dottern Winter-Rose fyller i att Steve brukar sitta där och spela dator när han inte tittar på fotboll eller när han inte har något att göra.

ISABEL ADRIAN, WINTER-ROSE

Isabel visar runt i lägenheten ihop med dottern Winter-Rose.

FOTO: YOUTUBE

LÄS OCKSÅ: TV4-kocken Jessica Frej och skådisen Christian Wennberg har fått barn

LÄS OCKSÅ: DRAMATISKT! Bianca Kronlöfs tårar i direktsändning

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!