TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlunds kamp under Let's dance 2021 – stödet från Pernilla Wahlgren

23 okt, 2021 
HANNA HEDLUND, PERNILLA WAHLGREN
Hanna Hedlund ställde upp i Let's dance 2021 och det var något hon tog mod till sig för att göra.
Nu berättar hon även om den okända kampen som hon gick igenom – vilket hon nu stöttas för av vännerna Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.
Annons
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längdBrand logo
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

Hanna Hedlund, 46, och Pernilla Wahlgren, 53, är mycket goda vänner. Förutom att umgås till vardags så är de även kollegor i och med att Hanna är en av medlemmarna i "Hybris-gänget".

"Hybris-gänget" består av Pernilla, Hanna, Måns Nathanelson, Kim Sulocki, Ola Forssmed och Edward af Sillén. Gänget kallar sig själva för "Hybris-gänget" eftersom de just nu har fullt upp med att turnera land och rike runt med den nya showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Till en början handlade showen om att Pernilla var den eviga singeln, som inte kunde förstå varför alla längtade hem när de var ute på turné. Detta är dock något som givetvis har behövt ändras och showen har gjorts om till en tidsresa istället.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks seperation

Med andra ord har ett och annat skett sedan den första versionen av showen skrevs. Pernilla har träffat kärleken i Christian Bauer, 55, efter 13 år som singel och Hanna har blivit singel efter 23 år tillsammans med Martin Stenmarck, 48.

Annons

Hanna och Martin gick ut med sitt beslut om skilsmässa i början av sommaren. Men då hade de redan varit separerade i ett halvår.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.”, skrev paret då på sina Instagram-konton.

Hanna Hedlunds kamp under Let's dance – stöttas av vännerna

Mitt under parets test om att bo isär så hade Hanna även fullt upp med att dansa i Let's dance. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar hon nu om den okända kampen bakom kulisserna – som alltså spelades in under denna tid.

– Livet är ju för kort för att inte göra saker som man är dålig på. Men jag tror att jag fick ju brottas med den, alltså det här med att vara dålig, säger Hanna och fortsätter:

– Jag hade jättekul, och bara "nu jäklar, gud va det här är roligt!", men jag dansade fel och innan var jag så nervös att det var knäppt hur nervös jag var.

Både Pernilla och Sofia Wistam, 55, har också varit med i Let's dance och stöttar sin vän för fullt i programmet.

– Det här kommer gå så bra! Du är världens världens bästa och vi håller din rygg, säger Pernilla och Sofia instämmer:

– Och njut! Man glömmer bort det för man är så nervös och sådär.

PERNILLA WAHLGREN, HANNA HEDLUND, SOFIA WISTAM
Hanna stöttas av sina vänner Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.

FOTO: TV4, DISCOVERY+

Annons