Så lever Anders Engberg idag – orden om Lotta och doktor Mikael

Anders Engberg så lever han idag
Exklusivt

Lotta och Anders Engberg var ett av sansbands-Sveriges hetaste par. Idag är de lyckligt kära på varsitt håll.
Men varför har inte Anders Engberg inte träffat Lottas nya kärlek ”Soldoktorn” än och vad gör Anders idag?
– Lär ju bli framöver, säger han till Hänt.

Anders Engberg, 70, och Lotta Engberg, 58, var ett av dansbands-Sveriges populäraste par. De fick barnen Amanda och Malin tillsammans, år 1991 skilde de sig men har haft god kontakt genom alla år. Tillsammans har de dessutom sex barnbarn.

Anders bor i Skara ihop med sin flickvän och nu på senare dagar vet alla vid det här laget att Lotta Engberg träffat Mikael ”Soldoktorn” Sandström, även känd som doktor Mikael. I en intervju med Hänt berättar Anders om sina projekt, relationen till Lotta idag och planerna på att träffa Mikael Sandström för första gången.

Roger Pontares dödsångest – svåra tiden med frun

Lotta Engberg och Anders Engberg relation idag: ”Utmärkt”

Anders Engberg bor sedan flera år tillbaka i Skara. Till vardags gör han lite av varje, dels kör han lastbil och är en ”fixare”, han hjälper bland annat till med fasader och altaner.

Lotta och Anders har idag en god relation. I samband med barnen Malin och Amanda träffar de varandra.

Umgås ni något?

– Ja, när det går. Hon har sitt och jag mitt. Barnen gör att vi träffas såklart, genom födelsedagar och andra tillställningar. Hon bor ju utanför Göteborg och det är ju två timmars väg. Vi har inte direkt samma umgänge, men vår relation är utmärkt i övrigt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta och Anders Engberg tar emot Grammis av Thore Skogman år 1994.

FOTO: Roger Tillberg/TT

Anders Engberg ord om doktor Mikael: ”Lär ju bli framöver”

Förutom att köra lastbil emellanåt har Anders Engberg uppträtt en del med bandet Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen, något han tycker är kul. Hans dansband Anders Engbergs gjorde succé på 90-talet men han har inga planer på att börja spela på heltid igen.

– Det kommer uppdrag ibland, men jag har inget band själv nu. Jag har spelat litegrann med Vikingarna. Det funkar hur bra som helst, det passar mig i alla fall. I och med att restriktionerna öppnat upp hoppas jag dansbanden kommer få ett rejält uppsving, det är vad jag tror iallafall.

Anders berättar att han har en stor släkt, med tre barn och sex barnbarn blir det en hel del kalas och träffar. Framöver hoppas han på att träffa Lottas sambo Mikael Sandström, samtidigt berättar Anders att han är glad för Lottas kärlekslycka.

Har ni träffats?

– Nej, har inte gjort det, men det lär ju bli framöver. Är nog något kalas snart, vi är rätt många personer i släkten.

Anders förklarar att han är glad för Lotta Engbergs skull.

– Det klart jag är glad, det är väl jättebra. Hon ska väl inte gå ensam och hänga. De verkar ha ett gott förhållande tycker jag. Jag har inte lagt näsan i blöt. Man hör från både nära och kära om vad som händer.

Anders Engberg idag, i vanlig ordning med saxofon!

FOTO: Privat

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Anders Engberg landet – efter skilsmässan från Lotta Engberg

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om pinsamma händelsen med sonen Holger

FOTO: Henrik Jansson/Expressen/TT // Privat

Senaste nytt