Mia Skäringers nya podcast Skalla dagen kritiseras – kostar pengar

Mia Skäringer

Skådespelaren Mia Skäringer har startat en ny podcast med titeln Skalla Dagen.
Men redan efter det första avsnittet möts hon av kritik av fansen.
Läs varför här!

Mia Skäringer är tillbaka med en helt ny podcast. Denna gången ensam och podden heter Skalla Dagen. I denna åker Mia själv runt i Sverige i en husbil för att träffa på olika människor och intervjua dem.

Den är annorlunda gentemot den tidigare podcasten som Mia hade tillsammans med Anna Mannheimer. Den podcasten hette Skäringer & Mannheimer och var en av Sveriges största poddar. Men varför möts Mia Skäringers nya podd av kritik? Läs varför här!

Exklusivt
Unga föräldrar-Liv väntar sitt tredje barn med nya pojkvännen

Mia Skäringers karriär – prisbelönt komiker och skådespelare

Mia Skäringer är inte bara poddare, hon är även en omtyckt skådespelare och komiker. Hon slog igenom med programmet Roll on som sändes i P3 mellan åren 2004-2007. Mia har även haft flera utsålda shower och släppt en film om Mia Skäringer No more fucks to give.

Men de flesta känner nog igen Mia Skäringer som ”Anna” i den omtyckta och populära serien Solsidan. 2010 hade serien premiär på TV4, och tittarna fick då för första gången möta Mia Skäringer tillsammans med bland andra Felix Herngren, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin och Johan Rheborg.

Den 4 oktober 2018 bekräftade TV4 att nya säsonger skulle spelas in av den populära serien. Den sjunde säsongen hade nyligen premiär och den åttonde säsongen planeras att vara klar till hösten 2023.

Men efter första avsnittet av serien var tittarna inte helt nöjda. Serien fick rätt mycket kritik på sociala medier. På TV4:s Facebooksida fanns det kommentarer som:

”Hade sett framemot seriestarten, men fy så besviken jag blev”

”Sitter bara och blir irriterad”

Mia Skäringers nya podd kritiseras – kostar pengar att lyssna

Privatlivet håller Mia ofta för sig själv. Men hon lever ett familjeliv i sitt hus i Göteborg tillsammans med maken Gabriel Lázár och hennes tre barn Alfred Skäringer, Heli Skäringer och Leelo Skäringer.

Ibland skymtas barnen på Mia Skäringers sociala medier. Men något hon pratat mycket om är så klart den nya podcasten. Hon har haft gäster som Edvin Törnblom och Amy Deasismont nu i början.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dagen skallad! Första avsnittet av min nya podd ligger nu ute exklusivt”, skriver Mia under bilden.

Men Mia Skäringers podcast Skalla dagen är inte gratis, och lyssnarna måste alltså betala för att kunna lyssna på den. Detta verkar inte riktigt gå hem hos alla, som uttrycker sitt missnöje i komikerns kommentarsfält på Instagram.

En skriver bland annat: ”Tragiskt”.

Kommer det kosta att lyssna på podden sen?”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Maja Nilsson Lindelöfs ovanliga namnval – det ska nyfödde sonen heta

LÄS OCKSÅ: Flickvännen Alexandra Torgrips sista bild med Einár innan hans död

FOTO: Maja Suslin/TT / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!