TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Mia Skäringers nya podcast Skalla dagen kritiseras – kostar pengar

22 okt, 2021 
Mia Skäringer
Skådespelaren Mia Skäringer har startat en ny podcast med titeln Skalla Dagen.
Men redan efter det första avsnittet möts hon av kritik av fansen.
Läs varför här!
Annons
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion härBrand logo
Clara Herngrens oväntade kyss med David Hellenius – se Felix Herngrens reaktion här

Mia Skäringer är tillbaka med en helt ny podcast. Denna gången ensam och podden heter Skalla Dagen. I denna åker Mia själv runt i Sverige i en husbil för att träffa på olika människor och intervjua dem.

Den är annorlunda gentemot den tidigare podcasten som Mia hade tillsammans med Anna Mannheimer. Den podcasten hette Skäringer & Mannheimer och var en av Sveriges största poddar. Men varför möts Mia Skäringers nya podd av kritik? Läs varför här!

Mia Skäringers karriär – prisbelönt komiker och skådespelare

Mia Skäringer är inte bara poddare, hon är även en omtyckt skådespelare och komiker. Hon slog igenom med programmet Roll on som sändes i P3 mellan åren 2004-2007. Mia har även haft flera utsålda shower och släppt en film om Mia Skäringer No more fucks to give.

Men de flesta känner nog igen Mia Skäringer som ”Anna” i den omtyckta och populära serien Solsidan. 2010 hade serien premiär på TV4, och tittarna fick då för första gången möta Mia Skäringer tillsammans med bland andra Felix Herngren, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin och Johan Rheborg.

Annons

Den 4 oktober 2018 bekräftade TV4 att nya säsonger skulle spelas in av den populära serien. Den sjunde säsongen hade nyligen premiär och den åttonde säsongen planeras att vara klar till hösten 2023.

Men efter första avsnittet av serien var tittarna inte helt nöjda. Serien fick rätt mycket kritik på sociala medier. På TV4:s Facebooksida fanns det kommentarer som:

”Hade sett framemot seriestarten, men fy så besviken jag blev”

”Sitter bara och blir irriterad”

Mia Skäringers nya podd kritiseras – kostar pengar att lyssna

Privatlivet håller Mia ofta för sig själv. Men hon lever ett familjeliv i sitt hus i Göteborg tillsammans med maken Gabriel Lázár och hennes tre barn Alfred Skäringer, Heli Skäringer och Leelo Skäringer.

Ibland skymtas barnen på Mia Skäringers sociala medier. Men något hon pratat mycket om är så klart den nya podcasten. Hon har haft gäster som Edvin Törnblom och Amy Deasismont nu i början.

Annons

Dagen skallad! Första avsnittet av min nya podd ligger nu ute exklusivt”, skriver Mia under bilden.

Men Mia Skäringers podcast Skalla dagen är inte gratis, och lyssnarna måste alltså betala för att kunna lyssna på den. Detta verkar inte riktigt gå hem hos alla, som uttrycker sitt missnöje i komikerns kommentarsfält på Instagram.

En skriver bland annat: ”Tragiskt”.

Kommer det kosta att lyssna på podden sen?”, hälsar en annan.

FOTO: Maja Suslin/TT / Karin Törnblom/TT

Annons