Robin Bengtssons löfte till Sigrid Bernson efter resan till familjen i Cambridge

ROBIN BENGTSSON, SIGRID BERNSON

Sigrid Bernson befinner sig i Cambridge för att hälsa på sin systerdotter och hennes familj.
På Instagram visar Sigrid upp lyckan med systerdottern och nu kommer Robin Bengtsson med ett löfte till henne.

Sigrid Bernson och pojkvännen Robin Bengtsson träffades när de dansade ihop i succéprogrammet Let's dance 2019.

Sedan dess har mycket hänt för paret. Bland annat har de flyttat ihop och skaffat båt tillsammans. Dessutom umgås de ofta med varandras familjer och lyckan är total när barn är inblandade.

Sigrid har även kommit att få en väldigt nära relation med Robins son William, som han har från ett tidigare förhållande. Sigrid delar ofta med sig av lyckan och den goda relationen till bonussonen.

”Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, har Sigrid bland annat skrivit på sin Instagram.

Tareq om problemen i familjen: “Ingen bra skilsmässa”

Sigrid Bernsson lämnar Sverige

Förra veckan meddelade Sigrid att hon lämnar Sverige – utan pojkvännen Robin! Syftet med Sigrids resa var att hälsa på sin syster och hennes familj som numera bor i Storbritannien, närmare bestämt i Cambridge en bit utanför London.

”På väg till England för att hälsa på min syster och hennes familj som har flyttat dit i ett år!!! pga jobb. Ååååååh vad jag längtar tills jag får krama er”, skrev hon då.

Robin och hans son William är dock inte med på resan, men Robin uttryckte sin stora saknad efter Sigrid redan efter några dagar.

”Wow vilken snygging. Vi saknar dig redan”, skrev Robin i en kommentar till Sigrid Bernsons bild på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robin Bengtssons löfte till Sigrid Bernson

Robin och Sigrid har nu varit ett par i drygt två år och under den tiden har mycket hunnit hända. Tillsammans bor de nu i en härlig villa utanför Stockholm och varannan vecka får de även sällskap av William.

Robin och Sigrid har inga gemensamma barn, men Robin har tidigare berättat om hur de ser på att skaffa barn en vacker dag.

– Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn, sa Robin då.

– Just nu så tar jag och Robin det lite som det kommer. Det är ju skönt att jobbet har börjat dra igång nu äntligen både för mig och Robin, har Sigrid Bernson tidigare förklarat för Hänt.

Under resan i Cambridge går det att se att Sigrid verkar stortrivas i sin systers familj sällskap. Hon har nämligen lagt upp flera lekfulla bilder med systerdottern när de bland annat leker vid några gungor.

I kommentarsfältet kryllar det av kommentarer angående Sigrid och den lilla systerdottern. Det är nämligen många som tycker att de är oerhört lika.

Även Robin har valt att lämna en kommentar till bilderna.

”Några underbara dagar hos min syster och hennes familj i Cambridge”, skriver Sigrid varpå Robin svarar:

”Nästa gång åker vi med”, lovar Robin.

LÄS OCKSÅ: Unga mamman Olga dog tillsammans med sina barn kort efter förlossningen

LÄS OCKSÅ: Så lever Victoria Silvstedt sitt lyxliv i Monaco

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt