ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill inte TV4-Soraya Lavasani visa barnens ansikten på sociala medier

14 okt, 2021 
Angelica Hedlund
Lovisa Ström
SORAYA LAVASANI
Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani har två barn.
Men deras ansikten undanhåller hon helst för sina följare på sociala medier.
Nu berättar hon för Hänt om anledningen.
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

Soraya Lavasani, 39, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna och tillsammans med parhästen Martin Järborg, 42, gör hon succé i Nyhetsmorgon.

I mars tidigare i år återförenades äntligen den populära duon efter att Soraya varit borta under en längre period i och med hennes mammaledighet.

Det var i april 2020 som Soraya och maken blev föräldrar till en liten pojke som fick namnet Winston. Makarna har även dottern Bianca, 3, tillsammans. I samband med att Winston föddes gick Soraya på mammaledighet och när hon kom tillbaka till jobbet tidigare i år var det minst sagt glada miner!

Maria Forsblom hoppade in för Soraya Lavasani

Under Sorayas ledighet så hoppade Maria Forsblom, 35, in och sände morgonshowen ihop med Martin. När de två kunde avslöja att Soraya kommer tillbaka så kunde de konstatera ett och annat.

– Vad snabbt det har gått det senaste året och vad roligt det har varit att jobba med dig, sa Maria då till Martin.

MARTIN JÄRBORG, MARIA FORSBLOM
Maria och Martin var också en riktig höjdare när de ledde Nyhetsmorgon ihop.

Sedan dess har Soraya och Martin i vanlig ordning sänt morgonshowen tillsammans på vardagarna. Maria har dock fortsatt figurera i programmet och har fått sända en hel del ihop med Steffo Törnquist, 65.

Annons

Maria har dock berättat för Hänt tidigare att just samarbetet med Martin var väldigt starkt.

– Det var Jättekul! Både från privat och professionellt perspektiv. Som privatperson är han väldigt enkel att ha och göra med. Man får en väldigt tight relation. Jag förstod hans humor, han är väldigt rolig!, sa hon då.

Sorayas beslut för barnen – därför visar hon inte dem i sociala medier

Vid sidan av Nyhetsmorgon lever Soraya ihop med maken Ralph Lavasani, 52, och de två barnen. På sociala medier visar Soraya gärna upp deras liv ihop, men det finns några som lyser med sin frånvaro – nämligen barnen Bianca och Winston.

Nu berättar Soraya för Hänt hur det ligger till och det visar sig nu vara ett aktivt val att barnen inte längre syns i hennes sociala kanaler.

Hur kommer det sig att du tagit det här beslutet?

– Därför att de inte har valt att vara offentliga. Det är mitt val, säger hon och fortsätter:

– Min dotter, som är fyra, har jag inte visat hela ansiktet på på flera år. Och Winston har jag exponerat fram tills nyligen då han fortfarande varit så mycket bebis i sitt utseende.

FOTO: Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT, TV4

Annons