ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hundcoachen avslöjar: Det gör LillaNymo idag – 3 år efter tragedin

14 okt, 2021 
hundcoachen fredrik steen och hunden lillanymo
Våren 2018 dog flera av Nyhetsmorgons maskot LillaNymos nyfödda valpar.
Hur mår hunden idag efter den tuffa tiden?
Hundcoachen Fredrik Steen avslöjar för Hänt hur LillaNymos vardag ser ut nuförtiden!
Annons
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”Brand logo
Henrik Alsterdal om åldersskillnaden med Anders Pihlblad: ”Jag är ju en annan generation”

Labradoren LillaNymo, TV4 Nyhetsmorgons maskot, födde fem valpar för tre år sedan. Flera av valparna dog bara några dagar efter att de föddes. Det var såklart en tuff tid för LillaNymo. Men hundcoachen Fredrik Steen, 49, berättar för Hänt att hon nu några år senare mår bra och att hunden gått vidare.

– Hon har gått vidare. Det gick relativt fort. Hundar har i dessa situationer inte samma typ av känslor som vi människor har, Tack och lov, säger hundcoachen till Hänt.

Vad gör LillaNymo idag?

LillaNymo fick sitt ett eget Instagram-konto när rampljuset lös starkt mot henne. Dock är kontot inte uppdaterat på ett och ett halvt år. Var håller hon hus?

hundcoachen Fredrik Steens Instagram dyker hunden upp lite då och då. Och vovven verkar vara i toppform, något som hundcoachen även bekräftar. Men vad gör hon om dagarna?

– LillaNymo hänger med mig eller min sambo hela dagarna. Styr och ställer i flocken och mår allmänt bra, berättar Fredrik Steen för Hänt och fortsätter:

Annons

– Hon lever livet tillsammans med oss och med lite extra fördelar som bara hon har i familjen.

Hundcoachen delar även med sig av en bild på LillaNymo till Hänt, och förklarar att hon är med Fredriks sambo på jobbet. Sambon arbetar som revisor och ja, LillaNymo verkar vara minst sagt fokuserad på arbetsplatsen!

LillaNymo på jobbet med glasögon
LillaNymo iklädd glasögon på jobbet.

Hundcoachens besked om LillaNymo i Nyhetsmorgon

Tidigare har LillaNymo synts frekvent i Nyhetsmorgon på TV4, men nu var det ett bra tag sedan som tv-tittare fick möjlighet att se henne i rutan.

Kommer hon göra comeback? I så fall när?

– Jag kanske tar med henne till Nyhetsmorgon någon dag, säger Fredrik Steen kryptiskt till Hänt.

FOTO: Instagram

Annons