LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Blir det en säsong 5 av Bonusfamiljen? SVT svarar

13 okt, 2021 
erik jerka johansson vera vitali marianne mörck bonusfamiljen
Den 25 oktober är premiären för den fjärde säsongen av serien Bonusfamiljen.
Äntligen är succén tillbaka!
Men hur ser framtiden ut för programmet?
Här kan du läsa SVT:s svar om säsong 5 av Bonusfamiljen!
Annons
Allt vi vet om säsong fyra av BonusfamiljenBrand logo
Allt vi vet om säsong fyra av Bonusfamiljen

En av Sveriges mest efterlängtade serier är tillbaka i tv-rutan. Bonusfamiljen har hyllats av många och är en av de mest sedda serierna på SVT. Den 25 oktober har säsong 4 av Bonusfamiljen premiär.

Det handlar säsong 4 av Bonusfamiljen om

I huvudrollerna kan tittarna följa Patrik, som spelas av Erik ”Jerka” Johansson, och Lisa, som spelas av Vera Vitali. De försöker få livspusslet med bonusbarn och bonusfamiljer att gå ihop, vilket inte alltid är det enklaste.

I den fjärde säsong av succén dyker en del nya ansikten upp i nya sammanhang, men såklart är det även flera av skådespelarna som gör comeback.

Lisa och Patrik lever ett hektiskt liv som nyblivna småbarnsföräldrar, vilket dessvärre har tärt en del. Dottern Bianca har börjat plugga på universitet och mellanbarnen William och Eddie går på gymnasiet. Danny har flyttat in till Bigge, vilket Martin inte alls är särskilt glad över.

Livet är inte så enkelt för Katja heller. Hennes mamma har blivit till åren och behöver Katjas hjälp. Det är inget som någon av dem är särskilt exhalterade över.

Vera Vitali som Lisa i Bonusfamiljen
Vera Vitali spelar rollen som Lisa.

SVT:s svar om framtiden för Bonusfamiljen – blir det en säsong 5?

Många kommer såklart att sitta bänkade under hösten för att följa varenda minut av säsong 4 slaviskt. Men ja, som uttrycket lyder, mycket vill ofta ha mer. Något som många redan undrar över är om detta blir den sista säsongen av Bonusfamiljen, eller om det helt enkelt planeras att komma en fortsättning.

Annons

Nu svarar SVT på frågan.

”Det finns i dagsläget inga planer för en säsong 5 av Bonusfamiljen”, säger Anna Croneman, chef för SVT Drama, till Hänt.

Det är alltså varken ett ja eller nej i besked från SVT. Så om det blir en fortsättning från succén får framtiden utvisa, men att många hoppas på en förlängning är det ju ingen tvekan om!

Säsong 4 av Bonusfamiljen har premiär den 25 oktober på SVT och finns så även tillgängligt att streama på SVT Play.

Annons