Erik Jerka Johansson och flickvännen Lisa har blivit föräldrar

Erik jerka johansson har fått barn med lisa

Bonusfamiljen-profilen Erik "Jerka" Johansson och flickvännen Lisa Sjösten avslöjade i februari att de väntade tillökning.
Nu har den lilla äntligen kommit till världen!
Allt om Ellen Bergström
Slå på ljud

Skådespelaren Erik ”Jerka” Johansson, 40, har en minst sagt lång meritlista. I tonåren blev han den kaxiga storebrodern Tobbe i Eva & Adam med hela svenska folket, och sedan dess har karriären gått som på räls.

På senare dagar kan tittarna känna igen Jerka som den allvarliga polisen i TV4:s deckarserie Maria Wern men också såklart som pappa i SVT:s succéserie Bonusfamiljen.

Så träffades paret

Sedan en tidigare relation har Jerka två barn, Rolf och Lena. Men en separation från barnens mamma ägde rum år 2015. Singellivet blev inte långvarigt då han kort därefter träffade sin nya kärlek i livet – Lisa Sjösten.

Erik ”Jerka” Johansson med flickvännen Lisa Sjösten och barnen Rolf och Lena på galapremiären av Superhjältarna 2.

Erik ”Jerka” Johansson med flickvännen Lisa Sjösten och barnen Rolf och Lena på galapremiären av Superhjältarna 2. FOTO: TT

Jerka och Lisa träffades för första gången på ett produktionsbolag. De skulle inte arbeta tillsammans, utan de gick förbi varann i korridorerna. Lisa jobbade nämligen med podduon Alex Schulman, 43, och Sigge Eklund, 45, och Jerka var på besök som gäst i podden.

Alex Schulman såg någonting i Jerka och Lisa och föreslog att de skulle ses.

– Då tänkte jag ‘nej det kanske vi inte borde, jag är inte riktigt där’, berättade Jerka i en intervju när han gästade Malou efter tio. Han fortsatte:

– Men sen så hade jag träffat henne den dagen på kontoret och tänkte ‘gud jo, vi ska träffas’.

Gravidlyckan

Och efter att ha levt ihop ett tag delade de med sig av nyheten i februari att de väntade sitt första gemensamma barn.

“Är så jävla glad längtar efter min och min otroliga Lisas bebis som kommer i sommar JÄVLAR vilket mys du är så välkommen lilla vän”, skrev Jerka då han gick ut med att de väntade tillökning.

Erik Johansson och Lisa Sjösten Premiär "Tills Frank skiljer oss åt"

FOTO: Karin Törnblom/TT

Nu bekräftar Jerka att bebisen har kommit på ett minst sagt humoristiskt sätt. Det är på en Instagram-story som han skämtar om att han är för gammal för kladdiga blöjbyten. Till en bild på en bebis med blöja står det ”mitt tredje barn” följt av texten:

”Jag har blivit för gammal för den här skiten”. 

Enligt folkbokföringen heter sonen Viggo och föddes i slutet av juli.

Hänt har sökt Jerka.

FOTO: TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN