Chris O'Neill lägger ned efter upptäckten – nu försvinner han helt

14 okt, 2021 
chris O'neill i kostym
Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill har aldrig varit ett fan av rampljuset.
Nu visar det sig att han lägger ned helt och hållet.
Annons
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga

En person som många önskar se mer av från kungafamiljen är prinsessan Madeleines, 39, make Chris O'Neill, 47.

Därför tar Chris O'Neill avstånd från kungafamiljen

Hur kommer det sig att man ser så lite av just honom? Enkelt svar, Chris O'Neill vill inte synas. När Chris och prinsessan Madeleine gifte sig så blev Chris erbjuden en prinstitel och en hertigtitel, men valde att tacka nej till båda.

– Det var aldrig ett alternativ. Jag är inte född i någon kungafamilj, har Chris tidigare berättat för King Magazine i en intervju.

Och när det gäller det offentliga rampljuset är det något som Chris helst valt att kliva åt sidan ifrån.

Chris O'Neill ler in i kameran
Chris O'Neill bjussar på ett vackert leende.

Sagan om Chris O'Neills Instagram – har försvunnit

Många gedigna rojalister har koll på prinsessan Madeleines makes historia på den sociala plattformen Instagram. För de som inte är så inlästa, så kommer här en liten genomgång.

Annons

Chris hade tidigare ett Instagram-konto vid namn Chrisoneill101. Det var ett stängt konto som några väl utvalda fick tillåtelse att följa. Trots att kontot var låst så spreds för en tid sedan en bild som en löpeld världen över där Chris riktade hård kritik mot USA:s president Donald Trump, 75.

I samband med denna spridning valde prinsessans make att radera sitt konto.

En tid senare så startade Chris O'Neill ett nytt konto, men om möjligt ännu mer anonymt och intetsägande att det var just han. Som tidigare var kontot stängt och hade en blygsam skara följare, med tanke på att vara prinsessan Madeleines make.

I veckan har Svensk Damtidning konstaterat att även Chris O'Neills senaste konto på Instagram nu är raderat. Prinsessan Madeleine kör på som vanligt med sitt Instagram-konto princess_madeleine_of_sweden, med strax under 300 000 följare. Och att Chris vill hålla sig utanför rampljuset och inte få någon uppmärksamhet riktad mot sig är ju ingen nyhet.

Annons

FOTO: TT

Annons