Camilla Läckbergs relation med prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist

camilla läckberg prinsessan sofia och systern lina hellqvist

Camilla Läckberg har kontakter överallt.
Nu visar det sig att hon även har ett starkt band till prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist.
Här är författarens fina ord till Lina.
Slå på ljud

Prinsessan Sofia, 36, och prins Carl Philip, 42, bekräftade att de var ett par redan i januari år 2010. De förlovade sig år 2014 och gifte sig med ett sagolikt bröllop året därpå.

Idag lever de ett stillsamt familjeliv, som prins och prinsessa, med deras tre söner prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian.

Prinsessan har levt ett händelserikt och socialt liv och har vänner överallt, något som även hennes syster Lina Hellqvist verkar ha.

Så lever Madeleines ex Erik idag efter alla skandaler

Camilla Läckbergs ord till prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist

Något som inte alla har koll på är att prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist, 39, och deckardrottningen Camilla Läckberg, 47, har ett band.

Författarinnan har nyligen släppt succéboken Vingar av silver som handlar om huvudkaraktären Faye som trott att allt elände var över, men tyvärr hotas hennes tillvaro igen. Feye har byggt upp ett liv utomlands och hennes exmake sitter i fängelse. Företaget Revenge går med enorm vinst och framgång. Dock hotas bolaget när det ska lanseras i USA och Faye tvingas återvända tillbaka till Stockholm.

Men ett boksläpp görs sällan ensam. I slutet av boken passar Camilla Läckberg på att tacka alla som på ett eller annat sätt hjälpt henne att skriva boken.

”Jag har även ett otroligt kompetent team i ryggen som jag jobbat med dagligdags inför lanseringen av Vingar av silver”, skriver Camilla Läckberg i slutorden i boken Vingar av silver. Och ett av namnen som radas upp är just Lina Hellqvist.

Fint!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lina Hellqvists stöd till Camilla Läckberg

Men det var ju inte första gången som Lina Hellqvist och Camilla Läckberg hade med varandra och göra. Lina gästade nämligen Camillas event på 9 Rum i Stockholm år 2019 för boken En bur av guld, boken som släpptes innan Vingar av silver.

Lina Hellqvist har gästat Camilla Läckbergs event år 2019

Lina Hellqvist på röda mattan under Camilla Läckbergs En bur av guld-event.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Så skiljer sig prinsessan Sofias privatliv från resten av kungafamiljen

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofia gör tvärtemot kungaparet – beslutet för barnen

FOTO: Karin Törnblom/TT, TT

SENASTE NYTT!