Heidi Skedebäcks ånger – efter svartsjukan i Bonde söker fru 2021

Heidi Bonde söker fru 2021
Exklusivt

Heidi Skedebäck medverkar i Bonde söker fru 2021 och hoppas att Pär Eric ”Peja” Nilsson är den rätta.
Till en början visade hon upp svartsjuka – och i en intervju med Hänt berättar hon att hon ångrar detta idag.
– Jag skulle gjort allt annorlunda om jag fick tänka om, säger Heidi.

Bonde söker fru 2021 är mitt uppe i säsongen och hittills har programmet bjudit upp till allt! Drama, kärlek och tårar är bara förnamnet. Bonden Pär Eric ”Peja” Nilssons gård har det talats lite extra om denna säsong.

En av de som söker kärleken i Peja är brevskrivaren Heidi, som gjort stort avtryck hos tittarna och de övriga deltagarna. I programmet uttryckte hon bland annat att hon har varit svartsjuk och att hon blev kär i Peja redan genom tv-rutan hemma.

I en intervju med Hänt berättar Heidi nu att hon ångrar att hon var så svartsjuk i tv.

Starka kritiken mot Bonde-Daniel – efter draget i tv

Heidi berättar – fick för lite bekräftelse från Peja: ”Ville inte”

I Bonde söker fru har Heidi sagt att hon blev mer och mer osäker på Peja, bland annat att han inte skulle ”tycka om henne” längre. För Hänt berättar hon att bekräftelsen blev mer och mer obefintlig.

– På Sundbyholm, det vill säga på gruppdejten, så fick jag mycket mer bekräftelse. Men så fort jag kom till gården var det en annan stämning. Han ville inte prata eller umgås med mig kändes det som, eller det blev mindre och mindre av det i alla fall, säger Heidi Skedebäck och fortsätter:

– Det var inte heller så ofta vi hade möjlighet att vara själva, men när vi väl var det så var det annorlunda. Jag hade hoppats att han hade visat mer intresse. Han gled undan mer och mer.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Heidi ångrar att hon visade svartsjuka i Bonde söker fru

Heidi berättar att hon nu ångrar att hon var så frispråkig i programmet.

– Självklart ångrar jag allt sådant, likt att jag skickade meddelanden på Messenger om att en annan kvinna skulle varit i hans säng. Jag ångrar min svartsjuka på det sättet, jag skulle varit mer försiktig och inte varit så öppen med mina tankar som jag var första dagen på gården, säger Heidi till Hänt och fortsätter:

– Redan första dagen i ladan sa han till mig att jag inte får vara svartsjuk, då lovade jag det. Jag höll det. Jag kände mig aldrig svartsjuk heller efter det. Jag släppte det efter ladan när jag sa att jag älskar honom, jag kände att det var besvarat och det fanns ingen anledning att vara svartsjuk.

Heidi Skedebäck hade gjort annorlunda idag, förklarar hon.

– Jag skulle gjort allt annorlunda om jag fick tänka om.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Calle Larssons ursäkt till brevskrivarna efter festen

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Jessica Bonde söker fru – Pär Eric ”Peja” om beslutet

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!