Bonde-Calle Larssons ursäkt till brevskrivarna efter festen

Bonde-Calles beteende på festen i Kärlek åt alla uppskattades inte av tjejerna.
Här tvingas han be om ursäkt till brevskrivarna.
– Det var inte alls min mening, säger han.

Vallbonden Carl ”Calle” Larsson, 47, från Vittene strax utanför Alingsås dejtar Theresa, 41, från Göteborg, Elaine, 47, från Göteborg, Anita, 46, från Västra Frölunda och Åsa, 52, från Brottby.

Calle är med i Bonde söker frus sidoprogram Kärlek åt alla som håller till på Siggesta gård på Värmdö. Där finns även de andra bönderna i programmet – grisbonden Jenny Pettersson, 31, och skogsbonden David Kurtsson, 33.

I förra veckans avsnitt sammanstrålade alla bönderna och deras brevskrivare i en gemensam fest. Calle Larsson stortrivdes med det stora sällskapet – men hans fyra brevskrivare var inte lika nöjda.

Frustrationen hos tjejkvartetten var påtaglig när Calle dansade med Davids brevskrivare och socialiserade med allt och alla.

Calle dansade även med Bonde-Davids brevskrivare.

I veckans avsnitt, dagen efter festen, får tittarna se hur brevskrivarna konfronterar Calle.

– En liten fågel viskade i mitt öra att ni tyckte att jag inte gav er uppmärksamhet i går, säger Calle Larsson när han ser tjejerna sitta tillsammans vid ett bord.

– Tjejerna och jag tyckte att du var frånvarande, säger Åsa i programmet.

– Jag säger som Åsa. Det kändes som att... vi fick ju egentid med dig vilket var fantastiskt. Men sen när vi var inne på dansstället kändes det som att du inte ville vara med oss, säger Elaine.

Calle verkar uppriktigt ångerfull över att hans brevskrivare tagit illa vid sig.

– Jag är jätteledsen och ber så mycket om ursäkt att ni känner er försummade, det var inte alls min mening. Men om man ser till det sociala, som jag har med mig från mitt liv i servicebranschen och flyget, så är det att vi umgås över alla gränser. I går kväll kände jag att jag vill lära känna alla. Det speglar mig och det är så jag är som person, säger han i programmet.

– Jag hoppas att det inte är några hard feelings här nu. Vi har så mycket mer att fortsätta med, att lära känna. Men det är skitmycket för mig att ta in. Ni är fyra snygga, starka, häftiga kvinnor som jag är nyfiken på.

Bonde-Peja om svåra familjesorgen: ”Förutom mina skilsmässor...”

Theresa talar förmodligen för alla tjejer när hon säger:

– Det känns bra. Vi stryker ett streck över det och så fortsätter vi.

Calle har kysst två av tjejerna

Men programledaren Linda Lindorff drar på nytt upp incidenten när hon träffar Calle och läxar upp honom lite.

– I det här fallet så tänkte du kanske inte på att – ni är många här, och du är social och älskar att prata med folk – men de här fyra är här för DIN skull, säger Lindorff till Calle i programmet.

Bonde-Jenny bryter tystnaden om hemska traumat: ”Svårt för att prata om det”

Hon leder sedan in samtalet på något roligare, att kärleken spirar.

– Sen har jag hört talas om att det var lite flirtigt..., säger Lindorff samtidigt som man får se klipp från festen där Calle kysstes med både Anita och Elaine.

– En var en vanlig kyss. Och den andra var en ”kyss-kyss”. Sen kan du ju ha ”kyss-kyss-kyss”, men där har vi inte varit än, säger Calle och fortsätter:

– Det finns absolut något mer i det här. Kyssarna delas inte ut hur som helst.

Hela avsnittet finns att se på TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: ”Bonde-Backis” om familjetragedin: ”Enormt jobbigt”

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för tittarfavoriterna i Bonde söker fru

Foto: TV4

Senaste nytt