Dramat mellan Pär Eric ”Peja” Nilsson och Heidi i Bonde söker fru

Bonde söker fru 2021.

Pär Eric ”Peja” Nilsson och Heidi hade ett personligt samtal under kvällens avsnitt av Bonde söker fru, där Heidi påstod att Peja inte tycker om henne.
Nu ger Peja sitt syn på det hela medan Heidi berättar anledningen bakom osäkerheten.
– Han slutade prata med mig, säger Heidi.
Heidis hårda ord till Peja: "Du är inte romantisk"
Slå på ljud

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru hettar det till på bonden Pär Eric ”Peja” Nilssons gård. Både kyssar och diskussioner uppstår. Peja, som under kvällens avsnitt tar varje tjej åt sidan i solnedgången, får det nämligen hett om öronen.

Heidi som är kvar på gården ställer Peja mot väggen och påstår att han inte tycker om henne längre. I en intervju med Hänt ger Peja sin åsikt om vad han tyckte om påståendet, medan även Heidi ger sin syn på varför hon var osäker.

Peja om Heidis ord: ”Du tycker ju inte om mig?”

Peja förklarar att han ville ge alla en chans på gården och berättar för Hänt att det var viktigt att se alla kvalitéer.

– Ja, alltså jag tycker ju hon skulle få sin chans. Hon säger ju att hon har blivit förälskad i mig och det är väl en kärleksförklaring man inte bara kan kasta bort, även om jag såg andra saker också. Viktigt för mig att se alla kvalitéer, säger Peja och fortsätter:

– Naturligtvis är det inte bra att man visar svartsjuka, men det är en speciell situation och jag tänkte ibland att det kanske gjorde att det blir svårt att vara sig själv.

När Peja sitter på stranden med Heidi diskuterar de läget på gården, varpå Heidi säger att Peja kan skicka iväg de andra.

– Ja, alltså man känner väl naturligtvis att det inte är okej att säga så på det viset. Jag går ju hela tiden på känslan, sista valen har man inte riktigt klart för sig förrän man gör valet ens. Det där kan du vänta med att fråga. Så vill man inte tala om det i förtid heller för dem. Jag ger alla samma chans.

Heidi om varför hon var orolig över att få åka hem: ”Utanför”

När Hänt når Heidi förklarar hon att hon kände sig ensam och utanför.

– Jag hade varit på gården i fyra dagar och jag kände mig ensam och utanför. Jag anade att det skulle bli utröstning dagen efter och jag var säker på att han tänkte skicka hem mig. Kvällen innan var vi på hans pub och kastade pil och drack öl och jag försökte vara en i gänget, men Peja hängde mest med Benita och Camilla, säger Heidi och fortsätter:

– Han ville att jag skulle vara delaktig i gruppen men ingen av dem ville umgås med mig, så det var omöjligt. Peja gjorde inget för att jag skulle känna mig mer inkluderad, han slutade prata med mig och han slutade kyssa mig så därför förstod jag att han inte tyckte om mig längre.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Mikael Backstulid om familjetragedin och dramat på gården

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Heidi om känslorna för Pär-Eric ”Peja” Nilsson

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN