Steffo Törnquists miss i Nyhetsmorgon – åkte till jobbet på fel dag

Soraya och Steffo i Nyhetsmorgon

Under onsdagen så dök inte Martin Järborg upp vid Soraya Lavasanis sida som vanligt i Nyhetsmorgon.
Istället tog Steffo Törnquist plötsligt plats – något som inte var planerat. Nu berättar han om missen.
”Men vafan, när jag ändå är här så”, skriver Steffo.
Slå på ljud

Steffo Törnquist tillsammans med bland andra Jenny Strömstedt, Soraya Lavasani, Maria Forsblom, Martin Järborg, Jenny Alversjö och Anders Pihlblad utgör Sveriges mest populära morgonprogram Nyhetsmorgon. I detta bjuds olika gäster in och nyhetsinslag varvas med personliga intervjuer.

Nyhetsmorgon har även blivit kända för sina radarpar, många är vana att se Steffo Törnquist leda med Jenny Strömstedt, och Soraya Lavasani med Martin Järborg. Men under onsdagen så dök Martin inte upp i tv-rutan som vanligt, istället så tog Steffo över tillsammans med Soraya – något som visade sig vara en miss från Steffos sida.

Sofia visar upp nya bebislyckan

TV4-profilerna om Nyhetsmorgon: ”Familj i familjen”

Nyhetsmorgon har funnits sedan början av 90-talet och flera olika programledare har tagit plats genom åren. Bland andra Malou von Sivers, Bengt Magnusson, Tilde de Paula Eby och Peter Jihde. Programmet är även stort i sociala kanaler och har hundratusentals följare på Instagram och Facebook.

Det finns en sak som många av programledarna har en gemensam åsikt om och det är att arbetsplatsen är familjär. I en tidigare intervju med Hänt förklarade programledaren Jenny Alversjö att Nyhetsmorgon är en familj i familjen.

Nyhetsmorgon är en familj i familjen. Vi är ett tajt sammansvetsat gäng som jobbat tillsammans länge, säger Jenny Alversjö.

Även Maria Forsblom har berättat att gänget på Nyhetsmorgon känns som en familj.

– Det är här jag vill vara. Vi är en familj. Jag började här när jag var 16 år och det känns väldigt tryggt.

Steffo Törnquist miss i Nyhetsmorgon – åkte till jobbet på fel dag

På onsdagar är det vanligtvis Soraya Lavasani och Martin Järborg som leder det omtyckta programmet. Så blev det inte denna gång! Vi kan nämligen se Steffo i rutan – något som inte alls var planerat. Han tog nämligen fel på dag, han var övertygad om att det var torsdag och körde i raketfart till TV4-huset men fick sig en chock av att möta Soraya och inte Jenny Strömstedt i studion.

”Vaknade lite sent i morse, övertygad om att det är torsdag. Vrålkörde till fyran och…voilà… där satt Soraya. What??? Jaha, det visade sig vara onsdag, men vafan, när jag ändå är här så…på med TV:n nu”, skriver Steffo Törnquist på Instagram om händelsen.

Även tittarna är förvirrade av den plötsliga ändringen.

”Fick tänka 1 och 2 gånger vilken dag det var, du rubbar mina cirklar Steffo”, skriver en person i en kommentar till inlägget.

”Vilken krake fick gå åt sidan då? Borde väl vara någon annan som gått upp tidigt och förberett sig för dagens program,” hälsar en annan.

Det är dock oklart om detta är ett skämt från Steffo Törnquists sida. Att Martin Järborg saknas i rutan kan även bero på att han är sjukskriven eller helt enkelt ledig från jobbet!

LÄS OCKSÅ: Så länge vill Steffo Törnquist jobba kvar på Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists utseendeförvandling i Nyhetsmorgon efter semestern

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!