Joakim och Jonna Lundells nya bakslag – visar upp vandaliseringen

JOAKIM LUNDELL, JONNA LUNDELL

Jocke och Jonna Lundell har många följare – men alla verkar inte vilja dem väl.
Nu har Jonnas bil blivit utsatt för en grov attack – se bilderna här!

Joakim Lundell, 36, och hustrun Jonna Lundell, 27, är två av Sveriges absolut största profiler på Youtube och sociala medier.

Tillsammans har de bjudit på underhållning i flera år. Deras resa började på Youtube sedan började de producera egna tv-program som belönats med fina priser på bland annat Kristallen-galan. Så sent som i somras fick Spökjakt stå som vinnare på Kristallen för "Tittarnas facoritprogram".

Men det är inte bara Youtube, sociala medier och tv-projekt som familjen Lundell håller på med. Joakim och Jonna har även podden Jocke & Jonna – Sanningen måste fram, och där berättar de varje vecka öppet om sina liv.

Jocke Lundell om hårda klimatet på hans sociala medier

I podden brukar paret prata om allt mellan himmel och jord. Men för några veckor sedan delade Joakim med sig av en video där han berättade för sina följare att han mådde väldigt dåligt. Han nämnde även det hårda klimatet på sociala medier och att det påverkat honom enormt.

Joakim öppnade då upp sig om sitt mående i hopp om att hans följare skulle förstå. Det blev dock motsatt effekt och det hårda klimatet har fortsatt på hans kanaler och attackerna mot familjen Lundell har även förekommit fysiskt.

För några veckor sedan fick följarna ta del av en otäck incident, som Jocke berättade om på sin Instagram-story. När Jocke vaknade på morgonen och såg deras bil upptäckte han att de haft besök under natten. Någon hade nämligen varit där och kastat ägg på bilen.

– Folk har ju svårt att förstå det här med mitt och vad som är deras. Så inatt har de haft lite roligt och kastat ägg på bilen, sa han då i sin Instagram-story.

”Finner inga ord för det ni gjorde hos oss inatt. Bete er och visa respekt förhelvete. Låt oss vara i fred hur kan det ens bara svårt att förstå det?", skrev Jonna sedan på Instagram.

Nya attacken mot bilen – visar upp bilderna

Och som att den tuffa tiden som Jocke och Jonna har bakom sig inte vore nog. Attackerna mot dem och deras familj fortsätter.

Nu är det nämligen något som totalt vandaliserat Jonnas bil. Dessa personer har slagit sönder hela bakrutan, förstört ena backspegeln och för att dessutom markera att man visste vad man gjorde, så har personen skrivit "Jonna Lundell" på bilens framruta.

När Jocke berättar om händelsen på sin Instagram-story är han rejält upprörd. Men några timmar senare kom han till en insikt, nämligen att det snarare är synd om de här personerna som genomförde vandaliseringen. Han menar att de troligtvis inte mår så bra i sig själva om de har mage att göra något sådant här.

JOAKIM LUNDELL

Någon slog sönder bakrutan.

FOTO: INSTAGRAM
JOAKIM LUNDELL

Backspegeln fick sig en känga.

FOTO: INSTAGRAM
JOAKIM LUNDELL

Personen/personerna visste om vems bil de vandaliserade.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Ullared-Ola-Conny bryter tystnaden om okända ex-frun

LÄS OCKSÅ: Ikea vill vara hållbara – tillverkar möbler av olaglig urskog

FOTO: EXPRESSEN, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!