Idol 2023 marknadsföring banner

Bilden på Lionel Lundell får följarna att häpna

06 maj, 2021 
Joakim Lundell, Jonna Lundell
Jocke och Jonna Lundell har barnen Lunabelle och Lionel tillsammans. Alla i familjen Lundell har egna Instagram-konton, till och med ponnyn och hunden. Nu har det publicerats en ny bild Lionels konto och nu häpnar följarna över bilden.
Annons
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga

Joakim och Jonna Lundell har ständigt massa bollar i luften. Om de inte renoverar huset i tv så hittar de på andra projekt, som till exempel att göra spökliga upptåg. Nu är de även aktuella med nya podden Jocke & Jonna – sanningen måste fram, som snart gör entré på poddmarknaden.

I augusti förra året blev paret föräldrar till en liten pojke, Lionel Lundell. Sedan tidigare har de även dottern Lunabelle Lundell som föddes 2018 och hon verkar helt överlycklig i sin roll som storasyster.

Men att bli föräldrar har inte varit en självklarhet för paret och Jonna har många gånger pratat om den svåra kampen till att bli gravid. Sedan barnens födelse har de dock varit en självklar del av Jockes och Jonnas vardag, som många gånger innefattar deras sociala medier.

Sociala medier är en stor del i familjen Lundells vardag

Faktum är att sociala medier är en så pass stor del för familjen Lundell att alla familjemedlemmar har sina egna Instagram-konton. Till och med hunden Batman och ponnyn Emelie kan titulera sig som sociala medier-användare. Men listan över Instagram-konton slutar inte där, för även familjens bostad har ett eget konto.

Annons

På barnens sociala medier kan de flera hundratusentals följarna se att både Lunabelle och Lionel verkar trivas helt utmärkt framför kameran. Det kanske däremot har att göra med att deras föräldrar introducerat kameror i deras liv så pass tidigt.

Jocke och Jonnas fans är ju vana vid att kunna följa parets liv tillsammans med barnen i realityprogrammet Familjen Lundell. Men under säsong 4 av programmet kom paret med ett riktigt chockbesked – det blir inget mer, de lägger ner serien.

Följarna häpnar efter detaljen i nya bilden på Lionel

Sedan dess har sonen Lionel synts allt mer sällan på parets sociala medier. Men lyckligtvis så uppdateras hans Instagram-konto lika ofta som vanligt. Lionel har över 200 000 följare och det är alltid en fröjd för följarna så fort de ser en bild på den lilla killen, som snart blir ett år gammal.

På Lionels senaste bild sitter han på golvet, iklädd en nallebjörn-tröja med öron på luvan. Och det syns helt klart att han blivit större, för nu påpekar följarna en ny detalj i hans utseende.

Annons

”Nämen alltså snälla hur söt?! Och tänderna?!”, skriver en.

”Så söt och dom små tänderna så söta”, skriver en annan.

Tänderna är helt klart ett tecken på att lilla Lionel växer så det knakar, men det är inte den enda detaljen som följarna nu lägger märke till. Det är nämligen så att de tycker att han är ruskigt lik sin syster.

”Han är ju exakt likadan som Lunabelle så gulligt dom är så gulliga tillsammans ju! dör”, skriver en följare.

”Ser exakt ut som när Lunabelle var liten”, skriver en annan.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Annons