Tittarnas hårda kritik efter Jonna Lundells beslut med sonen Lionel

Jonna och Lionel Lundell

Jonna Lundell har tagit ett beslut med sonen Lionel som får följarna att häpna.
”Hur fasen tänkte ni nu?, skriver en Youtube-tittare i en kommentar.
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga
Slå på ljud

Youtube-paret Joakim Lundell och Jonna Lundell blev i augusti föräldrar till sitt andra gemensamma barn. Sonen Lionel har sedan dess varit en självklar del på familjen alla plattformar. Makarna har även dottern Lunabelle som föddes i oktober 2018 efter att paret en längre tid hade försökt bli gravida utan framgång. Hon är ett välkänt ansikte för följarna då hon trivs bra framför kameran och gärna är med både på Youtube, Instagram och i parets andra serier.

Oväntade beslutet för Familje Lundells framtid

Livet som tvåbarnsföräldrar har inte bara var roligt utan paret har även stött på en stor förändring. Tidigare har Joakim berättat att Lunabelle börjat trotsa mot Jonna på grund av att Jonna behöver lägga sitt stora fokus på Lionel. Detta var något som påverkat hela familjen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sedan flera år tillbaka har vi fått följa med Joakim och Jonna i den populära serien Familjen Lundell. Men tidigare i veckan kom plötsligt paret med ett chockbesked – den fjärde säsongen blir den sista.

– Jag är otroligt glad över hur alla de här serierna om våra liv har utvecklat oss. Men jag tror att det är rätt att stänga det här och ta avstamp i framtiden, säger Joakim Lundell i det sista programmet som nu ligger ute på Dplay.

Beskedet kom som en chock för många och det visade sig bli en hel del besvikna tittare. Men som tur är kan vi fortsatt ta del av familjens liv på Youtube.

Även om de alla fyra ofta syns umgås ihop så delar de ibland upp sig. Nyligen gav sig Jonna iväg på en roadtrip tillsammans med en kompis och sonen. Jonna kände nämligen att det var dags att börja julklappshandla, vilket hon helst gör på Gekås i Ullared.

Följarnas ilska efter Jonnas nya video med Lionel

I en ny video på kanalen fåt följarna hänga med på just detta. Men det är inte Jonnas julklappstips som följarna nu reagerat på – istället har ilska väckts i kommentarsfältet över att Jonna begett sig till varuhuset under den pågående pandemin.

”Herregud, ta gärna med en nyfödd bebis till Ullared när det pågår en pandemi”, skriver en tittare.

”Va?! Hur fasen tänkte ni nu? Lekland och Ullared?!? Följ restriktionerna!!”, skriver en annan.

”SNÄLLA TIPSA INTE om Ullared när de tightar restriktioner och allt fler dör”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Melina Criborns oro för Bianca Ingrosso – efter kampen mot ätstörningen

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svar efter Edvin Törnbloms hårda uttalande

FRÅN FÖRSTASIDAN