Jonna Lundell i tårar efter händelsen på Lunabelles förskola

Jonna Lundell & Lunabelle

Joakim och Jonna Lundell har två barn.
I ett ärligt inlägg på Instagram delar Jonna nu med sig av en händelse med dottern Lunabelle som lämnade henne i tårar.
”Grät en skvätt”, skriver hon.
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga
Slå på ljud

Jonna och Jocke Lundell är Youtube-paret som har skapat sig en stor förmögenhet på sina sociala kanaler och som har en enorm följarskara som följer de i varenda steg de tar. Idag bor de i sitt lyxhus i Norrköping och har tillsammans barnen Lunabelle och Lionel. Nu skriver Jonna om en händelse med dottern som fick henne att bryta ihop.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jonna Lundell i tårar efter händelsen på förskolan med Lunabelle

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens krav till Bianca Ingrosso – efter aborten

Det är i ett inlägg på Instagram som Jonna delar med sig av en händelse med dottern som många av hennes följare kan relatera till. Under en bild på när Lunabelle är utklädd till Lucia berättar hon om något som fick henne att bryta ihop i gråt. Dottern hade nämligen sitt första Lucia-tåg, och trots att hon och Jocke inte fick närvara fick de ändå en glimt av den fina händelsen.

”Idag var det Luciafirande på förskolan och vi fick ju inte vara med på det i år. Lunabelles första Lucia. Jätte tråkigt såklart men förståligt.Vi fick dock massor med bilder och videos skickade till oss och jag grät en skvätt. Det var det gulligaste jag sett!!”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

”Barn som är utklädda och sjunger fina sånger. Glädjen och lyckan i Lunabelles ögon fick mitt hjärta att smälta tusen gånger om! På ett sätt var det nog tur att jag inte var där, dom andra föräldrarna hade nog tyckt att jag var lite lustig om jag hade sått och hulk-gråtit.”

Följarnas tröst till Jonna efter orden om dottern

Och i kommentarsfältet är det mängder av föräldrar som kan känna igen sig i Jonnas känslor, och vissa skriver att de till och med började gråta bara av att se deras barn prova olika Lucia-linnen.

”Jag gråter varenda gång. Alltid redo med papper i fickorna nu. Jag gråter för allt sen jag blev mamma”, skriver bland annat en följare.

”Jag grät när min dotter provtestade sina luciakläder igår”, skriver en annan.

”När jag väntade min yngsta och min äldsta flicka skulle ha luciatåg på förskolan så bröt jag ihop totalt. Kunde inte ens vara kvar för att jag skämdes som en gris. Men i det fallet skyllde jag på de där attans hormonerna som spökade under hela graviditeten!”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Därför vill Bianca Ingrosso sluta göra tv – egna orden om tvivlen

LÄS OCKSÅ: Tittarnas hårda kritik efter Jonna Lundells beslut med sonen Lionel

FRÅN FÖRSTASIDAN