Därför vill Bianca Ingrosso sluta göra tv – egna orden om tvivlen

Bianca Ingrosso

Foto: Youtube/TT

Bianca Ingrosso syns ständigt i tv-rutan – men nu har hon tröttnat.
I en ny video berättar realityprofilen om tankarna på att lägga ner tv-arbetet.
– Jag har jättesvårt att göra saker som jag inte tycker är kul, säger Bianca.
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren
Slå på ljud

Det var hösten 2016 som det första avsnittet av Wahlgrens värld hade premiär, där tittarna fick en unik inblick i familjen Wahlgren-Ingrossos liv. Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrosso, 25, har sedan dess kört på med två säsonger per år, vilket innebär många inspelningsdagar.

Sedan det första avsnittet av programmet har mycket skett i Biancas liv. Idag är hon en av Sveriges absolut största influencers, driver flera företag och syns ständigt i rampljuset.

Biancas ödesbesked för framtiden

Inte nog med Wahlgrens värld är även Bianca en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang och vloggar dessutom ständigt till sin egen Youtube-kanal. Det blir helt enkelt många timmar som tillbringas framför kameran, något som Bianca nu börjar känna sig skeptisk kring.

I en ny video på Youtube-kanalen talar Bianca nu ut om tankarna kring att lägga ner tv-arbetet.

– Jag är inne i en period där jag är väldigt trött på att göra tv. Nu har jag gjort tv minst två gånger i veckan, i snart fem år. Så jag börjar bli lite trött på att vara framför en kamera. Nu är jag framför en kamera, varje dag spelar jag in någonting, någon slags inspelning eller plåtning, säger Bianca och fortsätter:

– Jag vet inte, jag börjar bli jävligt trött bara. Jag tycker att det är kul att göra tv för alla människor man får träffa och det blir till slut roligt. Men jag har kommit in i en period där jag känner att jag orkar inte göra tv, jag vill verkligen bara sitta på mitt kontor och skapa produkter, kampanjer och driva vårt bolag Caia. Det är verkligen där jag är just nu. Det kan också vara för att nästa år är så jävla mycket. Jag vet inte riktigt hur vi ska hinna. Det tar så jävla lång tid med tv också, en filmdag är ju oftast en heldag från morgon till natt. Men det är otroligt roligt och jag är väldigt tacksam att jag har fått möjligheten att göra tv, för jag har lärt mig så otroligt mycket.

Familjemedlemmarna maxar på medan Bianca backar

Till skillnad från Biancas tvivel så verkar flera av familjemedlemmarna istället vara sugna på mer tv-tid. Under kommande år är nämligen mamma Pernilla aktuell i hela två nya tv-program, då hon har fått sitt egna matlagningsprogram Yes Chef samt är en av jurymedlemmarna i Maskerad singer. Även lillebror Benjamin Ingrosso får ett eget matprogram under 2021. Men Bianca vet nu inte hur hon själv vill göra.

– Det är lite där jag är just nu, ska jag fortsätta med tv eller ska jag ta en paus. För jag har jättesvårt att göra saker som jag inte tycker är kul. Det är lite min filosofi med livet, att har man chansen så ska man göra något som man bara tycker är kul för då blir man väldigt bra på det. Och just nu är Caia det roligaste av allting. Vi får se, vi får se.

Som tur är så är Bianca Ingrosso ledig från tv-arbetet i januari, en paus som kan ge henne tid att reflektera.

LÄS OCKSÅ: Denise Desmonds ord om Antonija Mandir och Oliver Hunts relation

LÄS OCKSÅ: Sanningen om Benjamin Ingrosso och Silvana Imams relation

FRÅN FÖRSTASIDAN