Jocke och Jonna Lundell visar upp huset efter renoveringen

Jocke och Jonna Lundell visar upp huset efter renoveringen

I åtta avsnitt har man fått följa familjen Lundell i deras resa mot att ha Sveriges lyxigaste hus.
Under resans gång har de stött på flera motgångar – men nu börjar det äntligen bli klart.
Här visar de upp sitt nya drömhus.
Hemma hos Jocke och Jonna Lundell
Slå på ljud

Det var den tjugonde juli som Jocke och Jonna Lundells nya serie Lundellhuset hade premiär. Nu är renoveringen av makarnas lyxvilla nästintill klar, och det är en stolt Jocke som visar upp sitt nya mansion.

Det kända Youtube-paret köpte sin stora villa, på över 500 kvadratmeter, i slutet av 2017, men den första tiden i huset blev allt annat än vad de hade tänkt sig. När de började renovera huset upptäckte de nämligen att det hade blivit en vattenläcka i tvättstugan och att det även fanns en hel del mögel i badrummet. Och det var då de bestämde sig. Kosta vad det kosta vill, huset ska bli klart, och i början av juli avslöjade paret att processen även skulle fångas på film.

Bilderna efter renoveringen

Under resans gång är det många som varit skeptiska till Jockes visioner, men precis som många gånger tidigare har han bevisat att allt är möjligt om man lägger manken till.

– Det var ingen som trodde att det här skulle bli verklighet, att vi skulle hinna det. Jag har sett alla blickar, jag vet vad folk har sagt att det är möjligt och det finns ingenting som triggar igång mig mer än att visa motsatsen och nu får jag äntligen göra det, säger Jocke och syftar på att de trots den knappa tiden har hunnit väldigt långt.

Och i det senaste avsnittet av Lundellhuset visar Jocke nu upp resultaten. Och det är minst sagt lyxigt. På baksidan har de gjort en stor uteplats med mycket belysning, ett flertal lounge-grupper och en perfekt klippt gräsmatta. Och Jocke är mycket nöjd.

– Altanten ger mig gåshud. Det är nog den finaste altanen jag sett i Sverige utan tvivel, säger han innan han fortsätter:

– Jag blir lite tårögd. Det är fantastiskt vackert. Jag kan bara gå där nere på kvällarna och vandra runt och bara ”fan jag bor här. Jag har varit med och skapat det här”.

När man sedan kliver in i huset möts man av en stor matsal med ett rojalistiskt uttryck, och Jocke avslöjar att det är mycket arbete som ligger bakom det lyxiga rummet.

– Vet du hur lång tid det här tog att måla? 3,5 vecka bara det här rummet. Det är så mycket detaljer och det är kärlek i jobbet, säger han stolt till sin inslagsproducent.

Och när han tittar runt i rummet blir han rörd.

– Det är sjukt att jag faktiskt har kommit med idéerna till det här och att jag har gjort designen och att jag sen har fått hjälp av fantastiska hantverkare,  elektriker, målare.

Lyxen och de väl uttänkta detaljerna fortsätter i hela huset, och efter att ha sett de färdiga resultaten är det förståeligt att Jocke är nöjd.

– Känner mig inte helt färdig. Det finns saker jag skulle vilja ändra som små detaljer, men jag skulle ändå säga att i det stora hela så känner jag mig supernöjd. Långt över förväntan faktiskt. Speciellt på den knappa tid vi haft.

FOTO: TT, DPLAY

FRÅN FÖRSTASIDAN