Joakim Lundells hårda ord till Jonna under gravidkampen

Jonna Lundell och Joakim Lundell bråkar

Joakim och Jonna Lundell får beskedet om när deras nästa barn beräknas komma.
Direkt efteråt börjar paret att tjafsa.
– Det är så avtändande, säger Jocke.

Makarna Joakim ”Jocke” Lundell, 34, och Jonna Lundell, 25, driver en av Sveriges största Youtube-kanaler med nästan en miljon prenumeranter. Före sommaren tog paret en paus från kanalen för att några veckor senare dela med sig av den glada nyheten om att deras följare nu istället kan följa dem i egna realityserien Familjen Lundell på Dplay.

Jocke och Jonna Lundells gravidkamp

Succén var ett faktum och under hösten har säsong två rullat på Dplay. Under säsongerna har tittarna fått se allt från renovering av deras nyinköpta hus till kärlek och bråk mellan de äkta makarna. Ett populärt inslag är såklart de gånger då parets dotter Lunabelle, 1, syns i rutan.

Paret har från början varit öppna med sin kamp för att skaffa barn. Efter fem års kamp bestående av cellförändringar, sköldkörtelproblem och hormonbesvär lyckades Jonna till sist att bli gravid.

De har också ofta pratat om ett andra barn och i nuläget använder de inga preventivmedel. Men när Jonna blev gravid bara månader efter att dotterns hade fötts valde de att göra abort, något som de senare ångrade.

– Jag har fått göra aborten tre gånger för att få bort hela graviditeten. Då är det ju ett barn som verkligen vill stanna kvar. Det känns som det var menat då. Jag ångrar aborten extremt mycket, sa Jonna i ett avsnitt av realityserien.

Då föds paret Lundells nästa barn

I veckans avsnitt av Familjen Lundell går paret till ett medium och ställer då frågan när de kommer att få sitt andra barn.

– Det ska bli en pojke, han ska komma… Ni kommer få besked om sex till sju månader, säger mediet.

Jonna Lundell tror dock att det kommer att ske snabbare än så.

– Jag tror och hoppas att jag kommer bli gravid när som helst. Alltså verkligen när som helst, säger hon.

Hårda orden i Familjen Lundell

När paret kommer hem börjar de dock att tjafsa om just deras kamp för att än en gång bli föräldrar. Jocke tycker att det hela har tagit bort romantiken mellan dem.

– Du frågar inte ens om vi ska ha sex utan du säger ”befrukta mig” typ. Det är så avtändande på riktigt, säger han och fortsätter:

– Kan vi inte bara ha sex och så får vi ett barn?

Jonna håller med honom och förstår att han tycker att den senaste tiden varit jobbig.

– Det ligger något i att jag säger ”nu måste du befrukta mig”, eller tar honom i örat och säger ”hallå, det är nu”.  Jag fattar att det kanske inte är det sexigaste, säger Jonna Lundell.

Familjen Lundell sänds måndagar på Dplay.

FOTO: DPlay

Senaste nytt