Därför kommer inte Gunnel vara med i Ullared

Gunnel & Maritta Ullaren

Tv-profilerna Gunnel och Maritta har länge varit tittarfavoriter i Ullared.
Nu berättar Maritta att hon i framtiden kommer behöva göra programmet utan sin syster.
– Syrran kommer inte vara med, säger hon.

Maritta Söderström och Gunnel är systrarna som tillsammans har gjort supersuccé i programmet Ullared. Med deras starka personligheter och hårda relation har de tagit svenska folket med storm, och när systrarna är i farten vet man aldrig vad som kan hända.

När Hänt når Maritta är hon med sin stora kärlek Lasse och berättar att hon, trots alla omständigheter, har kunnat levat på väldigt bra. Men för Marittas syster Gunnel har den senaste tiden inte varit lika ljus.

Maritta om relationen till Gunnel efter sjukdomsbeskedet

I början av sommaren fick Gunnel beskedet att hon drabbats av lungcancer, och sedan dess har hon varit tvungen att åka in och ut från sjukhuset flera gånger. När Hänt frågar Maritta om hon kunnat träffa sin syster mycket under tiden hon varit sjuk berättar hon att så dessvärre inte är fallet.

– Nej, nu har jag försökt hålla mig borta på grund av corona. Och hon har varit på lasarettet titt som tätt, och hennes make har inte fått vara inne hos henne heller. Så man får ju i första hand tänka på henne, berättar hon.

Men för ett litet tag sedan fick hon äntligen träffa sin syster, och med följde även pojkvännen Lasse.

– Lasse var med när jag hälsade på henne sist. Hon hade träffat Lasse då när jag träffade honom första gången. Det var bra.

Hon berättar att det såklart är jobbigt att hennes syster behöver gå igenom det hon just nu går igenom, men att hon däremot inte kan oroa sig allt för mycket då hon har sitt eget att ta hand om också. Men om det är något hon vill göra för sin syster så är det att inom en snar framtid ta henne till deras älskade Ullared.

– Hon har ju haft cancer i halsen, underlivet och nu lungorna. Men pratar man om Ullared då piggnar hon till. Jag ska ta henne i en bil och åka ner med henne i en tur till Ullared.

Därför kommer inte Gunnel vara med i Ullared-programmet

När Hänt frågar hur Maritta känner inför att vara med i Ullared igen låter hon väldigt positiv.

– Ja, om de vill ha mig så! Men syrran kommer inte att vara med, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag tror inte hon kommer orka det dessvärre.

Men att hennes syster inte kommer vara med ser inte hon som några hinder.

– De har väl någon annan tokig med oavsett, säger hon och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Maritta Söderström från Ullared har hittat kärleken i Lasse

LÄS OCKSÅ: Så lever Ullared-profilen Ola-Connys barn idag

FOTO: TT