Så lever Ullared-profilen Ola-Connys barn idag

Ola-Conny

Ola-Conny Wallgren blev känd genom sin medverkan i programmet Ullared.
Tillsammans med sin ex-fru har han tre barn.
Så här lever sonen och döttrarna idag!

Ola-Conny Wallgren, 56, har levt sin största del av livet som helt okänd, men för några år sedan fick han sitt plötsliga genombrott och blev rikskändis på nolltid. Tillsammans med vännen och kollegan Morgan Karlsson, 47, har han synts i programmet Ullared – där man får följa starka karaktärer som jobbar och handlar på Sveriges största varuhus Ullared.

Han och Morgan blev snabbt stora tittarfavoriter och duon har sedan dess fått göra både det ena och det andra.  De har bland annat fått spela in sin egna serie En stark resa med Morgan & Ola-Conny och besöker man varuhuset är det tydligt att de två tv-profilerna har blivit stora ikoner. Lite här och var kan man nämligen se deras ansikten och namn på olika varor, så som Ola-Connys egna smörgås eller Morgans egna chips, Partysnacks.  

Trots att man sett Ola-Connys ansikte dyka upp på många ställen är det inte alla som vet att han är en riktig familjefar.

Ola-Connys tidigare kärleksliv

Ola-Conny gick igenom en svår period förra året då han separerade från den tidigare fästmön efter att ha spenderat flera år tillsammans. Sedan dess har han varit singel och verkar trivas rätt så bra med det. I en intervju med Expressen berättar han om livet som singel och hur han tänker med kärleken framöver.

Ola-Conny utanför Ullared där han jobbat över 20 år. Foto: TT

–Jag är inte ute och söker någon, det är jag verkligen inte. Jag tycker att jag är nöjd med det som varit och att vara singel och ensamvarg. Ta egna beslut, jag har ingen som bestämmer över mig, säger han och fortsätter:

– Allt kan hända när man minst anar det, men jag har inte Facebook eller Instagram eller söker på nätet, säger han.

Men om han nu skulle bestämma sig för att försöka träffa någon så verkar det inte bli något stort problem, inviterna regnar nämligen in.

– Det har kommit ett och annat brev, det kan jag inte ljuga om, säger han och syftar på brev från beundrare.

Beslutet för barnen

Ola-Conny har tre barn tillsammans med sin tidigare fru. Barnen heter Jenny, 26, Emma, 24 och David, 14 och familjen bodde alla ihop innan skilsmässan. Men sedan Ola-Conny och ex-frun gick skilda vägar så bor barnen hos tv-profilen lite då och då.

Även om Ola-Conny är ett välkänt ansikte för det svenska folket idag så har han sedan start hållit familjen utanför rampljuset. På tv-profilens sociala medier syns inga bilder på något utav barnen. Jenny, Emma eller David har heller inte dykt upp på röda mattan under någon offentlig tillställning. Barnen verkar därför leva ett liv helt utanför rampljuset trots pappans stora succé.

FOTO: Carolina Byrmo/TT/Eero Hannukainen/TT