Maritta Söderström från Ullared har hittat kärleken i Lasse

Maritta Söderström och Lasse i Hemliga beundrare.

Maritta Söderström, 75, känd från Ullared, har hittat kärleken!
Nu berättar hon om pojkvännen hon träffade i Hemlig beundrare.
– Han har så in i helvete go'a pussar, säger Maritta.
Hemliga beundrare säsongspremiär
Slå på ljud

Maritta Söderström, 75, är för de flesta känd från kanal 5:s succéserie Ullared där hon och systern Gunnel har charmat både kunder och tv-tittare.

Nu har Maritta lyckats charma ännu en – Lasse, 70.

I säsongspremiären av Hemlig beundrare bjuder hon in Lasse, som hon varit förtjust i en tid. Faktum är att de två träffades i Ullared på en speeddejt i varuhusets sportbar. De två bytte nummer.

– Jag har blivit lite försiktig. Det har han med. Vi har råkat på några bakslag, kanske. Jag vill gärna lära känna en människa, säger Maritta Söderström och fortsätter:

– Sen var det så här att jag försökte få tag i honom, men jag hade fått en siffra för mycket i telefonnumret.

När Maritta fick chansen att vara med i Hemlig beundrare tog hon tillfället i akt att förklara sina känslor för Lasse. Och känslorna visade sig vara besvarade!

– Det är sällan man träffar en karl som är så försiktig. Jag uppskattar Lasse mer för varje gång jag träffar honom. Annars brukar karlar vara hej på och överallt, men så är inte Lasse. Vi gillar varandra. Vi kramar och pussas. Han har så in i helvete go’a pussar, säger Maritta.

Gunnel och Maritta har gjort sig kända från Kanal 5:s Ullared.

Så gick det för Maritta och Lasse efter Hemlig beundrare

Nästan två månader senare håller paret fortfarande ihop. Lasse bor utanför Svenljunga och Maritta i Katrineholm. Trots att det skiljer runt 30 mil har de försökt ses så ofta som möjligt. När Hänt når Maritta har Lasse varit hos henne i en vecka. Snart reser de söderut för att umgås hemma hos Lasse.

Lasse är Maritta Söderströms nya kärlek. Paret träffades på nytt i Hemlig beundrare där Maritta förklarade sina känslor.

Men än har Maritta, som är änka sedan 23 år, och Lasse inte några planer på att flytta ihop.

– Nej, vi har varit ensamma i många år och man får sina vanor. Sen behöver han nog vila rösten från mig nu, och få lugn och ro i huvudet, säger Maritta och skrattar.

Hemlig beundrare visas på Viafree.

FOTO: Viaplay/Viafree, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN