idol 2021

Fredrik "Cowboy" Lundman om kärlekslivet: "En massa brudar"

Fredrik Lundman Idol 2021

Fredrik "Cowboy" Lundman slog igenom i Idol 2021 där han blev hela Sveriges cowboy.
När Hänt träffar Fredrik berättar han om framtidsplanerna och hur kärlekslivet ser ut idag – över ett år sedan uppbrottet med flickvännen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i Idol
0:23

Efter reklamen: Katia Mosallys nya besked – avslöjar framtiden i Idol

(0:23)

Slå på ljud

Fredrik Lundman, 30, var en av artisterna i Idol 2021 och svenska folket fick se sin "Swedish cowboy" leverera vecka efter vecka men slutade till sist på en femteplats i tävlingen.

Men redan under Fredriks audition i Umeå bjöd han på underhållning i världsklass. Han hade nämligen lovat fansen att bada i Umeälven ifall han gick vidare. Efter att han fått sin guldbiljett var det bara att hoppa ner i vattnet och ta ett dopp.

– Jag ska bli världens största country-artist och det finns inget som kan stoppa mig!, sa Fredrik inför sin audition i Umeå.

Fredrik "Cowboy" Lundman hemlighetsfulla framtidsbesked

Fredrik har hållit på med musik i över tio år och efter sin medverkan i Idol har han inte tagit en paus. När Hänt träffar Fredrik på stödkonserten till Ukraina berättar han om den händelserika tiden efter Idol.

– Efter Idol har man fått bygga ett kontaktnät och tänka långsiktigt. Stanna av och fokusera, varför gör jag det här och vad vill jag göra för någonting. När svenska folket inte ser en i tv eller radio så tror dem att man har försvunnit, så är det absolut inte. Jag jobbar för fulla rullar, säger Fredrik.

Fredrik är fortfarande i full gång med musiken och har flera storslagna planer på gång framöver, men detaljerna kan han dessvärre inte kan avslöja för Hänt.

– Det är hemligt ju. Jag har lite specialprojekt på g, sen har jag ett kommande singelsläpp så småning om. Så skriver jag en massa låtar på senare tid. Det har varit mycket studiojobb och framförallt många timmar i pojkrummet och sitta där med gitarren, säger Fredrik till Hänt.

Fredrik Lundman om kärlekslivet idag

När Fredrik tävlade i Idol hade han flickvän. Men när Hänt pratade med Fredrik några månader efter Idol-resan var över berättade han att förhållandet tagit slut.

– Det är slut sedan två månader tillbaka och jag har flyttat till Stockholm. Mitt förhållande tog slut för två månader sedan och jag har flyttat ner till Nykvarn, utanför Södertälje, har Fredrik tidigare berättat för Hänt.

Ett år senare kommer artisten med ytterligare ett relationsbesked. Under intervjun på insamlingskonserten till Ukraina avslöjar han nämligen hur hans relationsstatus ser ut idag.

– Det är preskriberat, nu ska jag fokusera på mig själv, säger Fredrik och fortsätter:

– Jag har dejtat en massa brudar men jag har insett att jag ska inte ha med brudar att göra just nu. Det kanske är svårt att charma en norrbottning, jag vet inte.

FOTO: WALLDÉN RASMUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN