Erik Elias stora bebislycka – första orden om graviditeten

ERIK ELIAS EKSTRÖM

Erik Elias kom på en sjunde plats i Idol 2021. Sedan dess har han visat upp sitt starka band till familjen och nu kan han dela med sig av en otroligt glad nyhet!
Erik Elias nya svar om kärlekslivet: "Jag ser mig inte som singel"
0:51

Efter reklamen: Erik Elias nya svar om kärlekslivet: "Jag ser mig inte som singel"

(0:51)

Slå på ljud

Erik Elias Ekström, 28, slog igenom med dunder och brak efter sin medverkan i Idol 2021. På sin audition sjöng han sin egenskrivna låt Vill du ha mig så ta mig och Anders Bagge, 54, blev förälskad i hans röst. Bagge ville då att Erik Elias skulle sjunga några rader ur en James Blunt-låt. Erik Elias gjorde då som han blev tillsagd och att han skulle få en guldbiljett var ett faktum!

Erik Elias tog svenska folket med storm i fredagsfinalerna, men efter åtta fredagar var det dags för honom att säga hej då till tävlingen. Det var efter hans duett med Lisa Ekdahl, 50, som det inte räckte hela vägen.

– Tack för att ni tagit er till mig. Det är inte alltid lätt att vara Erik Elias men ni har gjort det så mycket lättare, sa han då i programmet.

Erik Elias bakslag – berättar om sjukdomskampen

Under säsongens gång kom idolerna väldigt nära varandra och Erik Elias fick en riktig vän för livet. Han och Annika Wickihalder, 21, blev bästa vänner och har fortfarande väldigt god kontakt.

Men när Erik Elias och Annika skulle träffas tidigare i år möttes de av ett bakslag, de var nämligen tvungna att ställa in på grund av sjukdom.

– Jag skulle åkt upp till Stockholm för att träffa Annika, Birkir och några till men då fick jag ett positivt corona-svar. Det var lite tur i oturen för jag hade inga symtom men så tog jag ett snabbtest och då visade det sig att jag hade corona, förklarade Erik Elias för Hänt och fortsatte:

– Så jag kunde inte åka upp för att träffa mina vänner. Jag fick isolera mig. Jag är ju vaccinerad så det var säkert därför jag inte mådde dåligt. Men det var en lite läskig känsla när jag fick veta att jag var corona-positiv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erik Elias bebislycka med bästa vännen

Att Erik Elias står nära sin familj är ingen hemlighet och under Idol hade han stort stöd från familjen hemma i Norrköping. Han verkar även ha en stor kärlek till barn och Erik Elias har tidigare berättat om den stora bebislyckan när hans bästa vänner fick barn!

Det var i direktsändning som Erik Elias passade på att skicka en härlig hälsning till den lilla bebisen som precis kommit till världen.

– Mina vänner har fått en liten son så jag vill passa på att säga hej. Du har fått världens bästa mammor, sa han då.

Och nu vankas det fler bebisar för Erik Elias vänskapskrets! Nu kan han nämligen avslöja att hans bästa vän ska bli mamma!

”Min bästis ska bli en mamma”, skriver Erik Elias till en bild på honom och vännen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN