ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nike Sellmar bekräftar flytten – tuffa beslutet: “Flyttar dit ensam”

31 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Elin Jonasson
Nike Sellmar, 27, kammade hem vinsten i Idol och fann kärleken i deltagaren Albin, 19.
Nu berättar Nike om flytten till Stockholm.
–Flyttar till ett hus..., säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

Nike Sellmar, 27, blev en stor favorit bland både juryn och tv-tittarna i Idol 2022 på grund av sin magiska sångröst. I slutet av tävlingen var det Nike som stod som vinnare när hon besegrade Albin Tingwall, 19, i finalen.

– Ja det gör vi, det känns bra. Vi tar det som det kommer, vi är båda i början på karriären och tycker om varandra så varför inte spendera tiden med varandra när vi kan. Så vi träffas, dejtar och ser hur det blir i framtiden, berättade Nike för Hänt några veckor efter finalen.

Nikes stora glädjebesked – nu berättar hon om flytten

Nike har under den senaste perioden varit på resande fot och pendlat en hel del mellan sin bostad i Piteå och jobbet i Stockholm. När hon varit i Stockholm har hon kunnat bo hemma hos pojkvännen Albin och hans föräldrar, då han fortfarande bor hemma.

Annons

– Ja men det har jag fått lov att göra för han bor nära Arlanda så det har varit bra. när vi åkt på turné faktiskt, sa Nike till Hänt vid ett tidigare tillfälle.

Men nu har Nike tagit det stora klivet att lämna sin hemstad för att flytta ner till huvudstaden på heltid. Genom en story på Instagram avslöjar hon flytten.

"Nu är det påskrivet. Blir Stockholmsbo på riktigt nu från och med 1 mars", skriver hon.

FOTO: Skärmdump från Nike Sellmars Instagram-story.

I en intervju med Hänt berättar Nike om att det är med blandade känslor som hon lämnar Piteå.

– Det är inte jätteroligt. Idéen i sig är inte jättekul men det är skönt att, det är ändå bra att vara här nere. Man ska ju ändå jobba här som mest, så det känns ju mest logiskt att fara ner hit. Men det är såklart att det är lite vemodigt att lämna Piteå. Jag jobbar ju fortfarande på folkhögskolan där uppe, så det är skönt att man har någon fot kvar i stan, säger hon till Hänt.

Annons

Under hösten har Nike varit lärare i låtskrivning uppe på folkhögskolan i Piteå och kommer vara det även denna termin. Lyckligtvis är majoriteten av utbildningen på distans och hon träffar sina elever på zoom två gånger i veckan. Hon kommer åka upp till Piteå för att vara på plats ungefär en gång i månaden.

Nikes ord om flytten till huset: "Flyttar ensam"

Nike fortsätter berätta att hon hittat ett hus som hon precis skrivit på hyreskontraktet för. Huset ligger lite utanför Stockholm vilket är en perfekt balans mellan stadsliv och lantliv.

– Jag ska flytta in i ett hus som ligger typ vid Arlanda, så där ska jag hyra ett hus. Det kommer bli härligt. Man bor nära stan men inte i stan, så jag får fortfarande vara lite på landet, säger Nike.

På frågan om hon och Albin ska ta det stora steget och bli sambos, nu när hon flyttar ner till Stockholm, blir svaret nej.

– Nej, jag flyttar dit ensam. Albin bor hemma fortfarande, säger Nike och tillägger att han troligtvis kommer spendera ganska mycket tid hemma hos henne.

FOTO: TT

Annons