hänt exklusivt

Idol-Nikes lycka med Albin Tingwall: ”Inte släppa taget om dig”

Nike Sellmar och Albin Tingwill

Nike Sellmar och Albin Tingwall fann varandra under Idol 2022.
Albin har bekräftat för Hänt att det har varit flörtigt och nu delar Nike med sig av känslorna hon känner för Idol-finalisten.
”Underbart”, skriver Nike i ett meddelande till Hänt.
TOPP & FLOPP – Idolromansen: ”Dörrarna öppna...”
0:54

Efter reklamen: TOPP & FLOPP – Idolromansen: ”Dörrarna öppna...”

(0:54)

Slå på ljud

Är det en romans på gång mellan Idol-finalisterna? Nike Sellmar, 27, och Albin Tingwalls, 19, avslöjade nyligen att de klickat bättre än vad tittarna har fått se.

Nike bekräftade under tisdagen att hon och den tidigare pojkvännen Rickard Johansson har gjort slut. I samma veva avslöjade Albin för Hänt att han och Nike umgåtts flitigt och att det till och med har varit lite flörtigt.

Skulle du säga att det har varit flirtigt?

– Nike kommer döda mig. Men ja, lite kanske, sa Albin.

Nikes Sellmars svar om framtiden med Albin Tingwall: ”Väldigt bra”

Vidare tydliggjorde Albin att dörren för att det kan bli något mellan honom och Nike inte var stängd – nu när de båda är singlar.

– Jag vet inte hur Nikes status är med hennes förhållande eller det icke-existerande förhållandet. Det kanske är massa grejer som måste lösas där först.

Även Nike hintar om att hon och Albin kan ha en framtid ihop, så här skriver hon i ett meddelande till Hänt.

”Vi har haft en väldigt bra och nära relation under idolresan. Han har varit helt fantastisk och är ett underbart stöd. Jag har fortfarande en nära relation med honom och så får vi se vad som händer nu när idol är över”.

Starka känslorna mellan Idol-finalisterna: ”Kommer inte släppa taget”

I ett inlägg på Instagram skriver Nike om tacksamheten över Idol-resan, strax efter finalen. I samma text har Albin fått ett helt eget stycke där Nike berättar mer om känslorna hon känner för honom.

”Albin.. jag måste tacka dig för den fantastiska människa du är. När jag krymper i själen och känner mig osäker så hjälper du mig att komma till ro och våga tro på mig själv igen. Du har varit ett sånt stöd genom denna resa. På ett sätt jag inte alls trodde du skulle vara.

Jag måste ju erkänna att jag störde mig ju lite på dig i början hehe. Men någonstans under fredagsfinalerna så fick jag lära känna den fantastiska människan du är och jag är så glad att få ha dig i mitt liv. För jag kommer inte släppa taget om dig. Jag måste ju få spöa dig i pingis någon dag!! Jag älskar dig”, skriver Nike.

FOTO: TV4/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN