ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund om relationen till Nike Sellmar

11 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Nike Sellmar och Hanna Hedlund
Nike Sellmar och Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och årets idolvinnare Nike Sellmar är båda aktuella i Diggilooturnén.
Nu berättar Hanna om relationen som börjar spira mellan de två artisterna.
– Det är så spännande, säger Hanna i podcasten Å andra sidan – Jessica & Hanna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Artisten Hanna Hedlund, 48, har rest land och rike runt i sommar när hon turnerat tillsammans med det härliga och musikaliska gänget i Diggiloo.

Tillsammans med artister som John Lundvik, Andreas Lundstedt, Nike Sellmar, Jessica Andersson uppträder Hanna på scener runt om i Sverige, fram till slutet av augusti.

Hanna Hedlund om relationen till Nike Sellmar

Hanna Hedlund har åkt till Hälsingland där hon har den årliga konserterna Lattas döttrar, där hon bjuder på två kvällar med allsång tillsammans med sin syster Lina Hedlund.

I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar Hanna om hur hon fick sällskap från en av Diggiloo-deltagarna även där. Det var nämligen så att ingen mindre än vinnaren av Idol 2022, Nike Sellmar, 28, följer med och uppträder på Lattas döttrar.

Nike är alltså en av de artister som turnerar tillsammans med Hanna under Diggiloo. Hanna förklarar att Nike har två halvsystrar i Bollnäs, och att hon därför fick idén att Nike skulle komma förbi och uppträda på Lattas döttrar.

– Redan tidigt under sommaren berättade hon det för mig och jag tänkte att gud vad kul om hon kunde gästa Lattas döttrar, berättar Hanna.

Eftersom det var kort med tid mellan Diggilooshowen i Söderköping och uppträdandet på Lattas döttrar följde Nike med Hanna upp till Stockholm och sov en natt hemma hos henne, innan det skulle bära av mot Hälsingland.

– Så hon sov hos mig i söndags och skulle åka upp med mig då, förklarar Hanna.

Annons

Hanna Hedlund om Nike Sellmar: ”Spännande att jobba med unga artister”

Nike Sellmar har haft en raketkarriär ända sedan hon kammade hem idolvinsten i höstas. På senaste tiden har hon haft fullt upp med att göra egen musik. När Nike gästade intervjupodcasten Always hungry som drivs av tv-profilen och kocken Sofia Henriksson berättade hon om hur hon föreställer sig livet om tio år.

– Då kanske jag har släppt tre album och flera singlar, såklart, och kanske någon mer EP. Jag kanske har barn. Jag kanske kan turnera även fast jag har barn, sa Nike då.

Nu berättar Hanna i sin podcast om det fullspäckade turnélivet med Nike under Diggiloo.

– Det här är hennes första stora turné som soloartist efter idol, säger Hanna och fortsätter:

– Det är så spännande jobba med unga artister och höra deras tankar.

Hon förklarar hur kul det är att arbeta med henne, och hur de kan ta lärdom av varandras erfarenheter.

Annons

– Hon till exempel skriver jättemycket musik själv och kan prodda. Hon har hjälpt mig att sätta ljudet i mina inears till exempel, för jag kan ju ingenting om det. Hon satt en timme med mina lurar och fattade vad jag ville ha. Och jag stod där och kunde öva lite danssteg med henne, för det hade inte hon gjort. Så det är ge och ta liksom, och det tycker jag är underbart.

Även Nike verkar tycka mycket om Hanna. I ett privat meddelande till Hänt berättar hon att de kommit varandra nära under turnén.

Vi har kommit varandra nära absolut. Hon är en fantastisk person. Uppskattar henne enormt att ha här på turnén och kunna prata med och finna stöd”, skriver Nike.

FOTO: TV4 och Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons