LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Hanna Hedlund om sorgen efter skilsmässan – orden om familjen

27 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar 2021.
Nu berättar Hanna om den stora sorgen efter skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett av Sveriges mest omtyckta kändispar. Men under 2021 kom de med det plötsliga beskedet att de valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Men varken Hanna eller Martin har lagt kärlekslivet bakom sig, båda har nämligen funnit kärleken på nytt efter skilsmässan. Men vilka de lyckliga är har de dock valt att inte kommentera eller avslöja ännu.

Hannas låt om skilsmässan – berättar om betydelsen

Under våren tog Hanna tag i en dröm hon länge låtit ligga på hyllan. Hon släppte nämligen helt ny musik. Redo nu heter låter som handlar om Hannas upplevelser med skilsmässan och tiden efteråt.

– Detta är låten jag väntat på att få göra! Fick gåshud första gången Jimmy spelade upp den, sen har vi jobbat fram en text med fantastiska Myra Granberg som verkligen matchar låten. Den beskriver känslan av att komma över en sorg när man förlorat någon som betytt mycket. När man är ute på andra sidan av sorgen, när man är redo att släppa taget och redo att minnas det vackra i relationen utan att vilja tillbaka, sa Hanna till Spotify vid tiden för låtsläppet.

Hanna Hedlund talar ut som sorgen

Att Hanna haft en händelserik vår och sommar har nog inte undgått någon. Sedan början av juli har hon varit ute på turné med Diggiloo tillsammans med artister som Andreas Lundstedt, Thomas di Leva, Jessica Andersson och John Lundvik.

Annons

När Hanna nyligen gästade Nyhetsmorgon för att prata om turnén kom samtalet tillslut in på Hannas låt och den stora betydelsen låten har.

– Jag upplevde när jag separerade att sorgen påminde om sorgen efter min pappa som dog för sju år sedan. Jag insåg att det är samma typ av sorgearbete. När någon har gått bort så pratar man just om sorgearbetet. Folk har respekt för det och kan nästan berätta för en vilken fas man är i. Separationen påminde om den sorgen tyckte jag. säger Hanna i Nyhetsmorgon och fortsätter:

– Man kan tänka på någon med kärlek och minnas allt fint. Utan att bli ledsen, när man tänker på någon om någon har försvunnit, varesig i det här livet eller i en relation.

FOTO: TV4

Annons