hanna hedlund

Hanna Hedlund sjunger ut om uppbrottet från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Hanna Hedlund skilde sig från Martin Stenmarck 2021.
Nu släpper hon singeln Redo nu som handlar om tiden efter ett uppbrott.
– Den beskriver känslan av att komma över en sorg när man förlorat någon som betytt mycket, säger Hanna i en kommentar på Spotify.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”
0:47

Efter reklamen: Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

(0:47)

Slå på ljud

Den folkkära artisten och tv-profilen Hanna Hedlund, 48, blev 2021 singel efter att varit gift med Martin Stenmarck, 50. Ex-paret hade då varit tillsammans i 23 års tid.

Nu väntar nya äventyr för Hanna som under fredagen släpper låten Redo nu.

Hanna Hedlund sjunger om uppbrott – nu släpper hon bomben: ”När man är redo att släppa taget”

Singeln beskrivs som en uppbrottslåt och i kommande program av Bingolotto ska Hanna sjunga den live för första gången. På Bingolottos-hemsida står det skrivet så här om låten:

”Låten, som Hanna skrivit tillsammans med Myra Granberg, Jimmy Jansson och Marcus Winther-John, handlar om känslan att komma över en sorg när man förlorat någon som betytt mycket. När man har tagit sig igenom sorgen, är ute på andra sidan och är redo att släppa taget och minnas det fina i relationen utan att vilja tillbaka”.

Hanna har själv också kommenterat vad den handlar om. I ett uttalande på hennes egna Spotify-sida säger hon:

– Detta är låten jag väntat på att få göra! Fick gåshud första gången Jimmy spelade upp den, sen har vi jobbat fram en text med fantastiska Myra Granberg som verkligen matchar låten. Den beskriver känslan av att komma över en sorg när man förlorat någon som betytt mycket. När man är ute på andra sidan av sorgen, när man är redo att släppa taget och redo att minnas det vackra i relationen utan att vilja tillbaka.

Kändisarnas peppande ord inför stora händelsen i Hanna Hedlunds liv

På sociala medier har Hanna inte skrivit allt för mycket om vad låten handlar om. Där emot har sett till att påminna följarna om att lyssna på låten eftersom det är det första låtsläppet på länge.

”Nu På fredag släpps min låt på Spotify. Skulle bli överlycklig om ni taggar mig och använder den när ni gör er redo för helg eller jobb eller vad som helst. Kommer påminna igen”, skriver Hanna i ett inlägg.

Bland kommentarerna syns många andra kändisar som Pernilla Wahlgren, Sanna Nielsen och Shirley Clamp komma med peppande hälsningar.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN