LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hanna Hedlunds glädjebesked med Jimmy Jansson – bekräftar lyckan

25 mar, 2023 
Hanna Hedlund och Jimmy Jansson
Hanna Hedlund har något storslaget på gång.
Nu bekräftas det att hon och Jimmy Jansson skrivit en låt tillsammans.
– Det ser jag verkligen fram emot, men det känns jätteläskigt, säger hon i podcasten Å andra sidan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Det senaste året har Hanna Hedlund, 48, turnerat runt med Pernilla Wahlgren, 55, och hennes show Pernilla Wahlgren har hybris. Men nu står det klart att Hanna ska satsa på något helt annat. Hon är nämligen på gång att släppa en singel.

Hanna Hedlunds lycka med Jimmy Jansson – nu kommer allt fram

I sin podcast Å andra sidan som Hanna har tillsammans med Jessica Wahlgren Norman, 48, avslöjar hon vad som är på väg att ske.

– Nu är det fullt fokus på min egna låt som jag har varit med och skrivit, som jag ska släppa den 21 april. Det ska bli så roligt. Jag hoppas att ni alla tycker om den väldigt mycket. Jag ska göra Bingolotto den 22 april och framföra den live, säger Hanna i avsnittet.

Det var i höstas som Hanna plötsligt syntes umgås med Jimmy Jansson, 37. Hon delade då en bild på sig och Jimmy men mycket mer än att de hade setts framgick inte. I en intervju med Hänt berättade däremot Jimmy vad duon haft för sig.

Annons

– Vi skrev en låt tillsammans och planen var att försöka få med den i Melodifestivalen men det var väl inte hennes år riktigt. Så vi får väl försöka på nytt igen om hon är intresserad, sa då Jimmy till Hänt.

Men ni kom så långt att ni skickade in den?

– Vi skickade in den faktiskt men konkursen är hård.

Nervositeten inför låtsläppet: ”Jätteläskigt”

Det kanske inte blev Melodifestivalen för duon i år men nu kan Hanna iallafall avslöja att en låt hon skrivit med just Jimmy är på väg att släppas. Låtsläppet visar sig väcka blandade känslor i Hanna då hon verkar något nervös över vad som komma skall.

– Det ser jag verkligen fram emot men det känns jätteläskigt för den här har jag varit med och skrivit texten tillsammans med Myra Granberg och Jimmy Jansson. Det känns faktiskt skitspännande att släppa något som man har varit med, det har jag ju gjort förut men här är det verkligen..., säger hon i podcasten.

Podd-kollegan Jessica påpekar att låten är fantastiskt bra och att Hanna därför inte har något att oroa sig för.

Hänt hat sökt Hanna Hedlund och Jimmy Jansson för en kommentar.

FOTO: TT

Annons