ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Jimmy Jansson avslöjar relationen till Hanna Hedlund: ”Vi får försöka på nytt”

17 feb, 2023 
Jimmy Jansson och Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och Jimmy Jansson har synts hänga tillsammans.
Nu avslöjar Melodifestivalen-aktuella Jimmy för Hänt hur relationen till Hanna egentligen ser ut och vad duon hade för planer.
– Vi får väl försöka på nytt igen om hon är intresserad, säger Jimmy till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”Brand logo
Sandra Dahlberg om bråken med Jimmy Jansson: ”Ta inte så himla hårt på det”

Hanna Hedlund, 48, publicerade i höstas en bild på sig och låtskrivaren Jimmy Jansson, 37.

Fasen vad kul det är att sjunga!!! Har varit i samma studio (lokaler) som när jag sjöng in ”Anropar försvunnen” för 22 år sen. Den briljante Jimmy Jansson styrde spakarna”, skrev Hanna till bilden.

Jimmy Janssons första ord om relationen till Hanna Hedlund: ”Om hon är intresserad”

I en intervju med Hänt berättar nu Jimmy Jansson om den okända relationen till Hanna. Det visar sig nämligen att duon hade tänkt ställa upp i Melodifestivalen tillsammans. Hanna som artist och Jimmy som låtskrivare.

– Vi skrev en låt tillsammans och planen var att försöka få med den i Melodifestivalen men det var väl inte hennes år riktigt. Så vi får väl försöka på nytt igen om hon är intresserad, säger Jimmy till Hänt.

Annons

Men ni kom så långt att ni skickade in den?

– Vi skickade in den faktiskt men konkursen är hård.

Det visar sig dock inte tillhöra vanligheterna att Jimmy och Hanna hänger i studion tillsammans utan dagen de tillbringade ihop var enbart på grund av låten de skrivit.

– Vi känner till varandra mer, men det är framförallt via hennes bokningsbolag som vi har kontakten.

Jimmy Janssons stora lycka inför Melodifestivalen 2023

Även om Hanna Hedlund inte blev en av artisterna vi ser i musiktävlingen i år så lyckades Jimmy få med flertal bidrag. I helgen ser vi honom som en av låtskrivarna bakom Nordmans framträdande.

– Jag skickar in ett gäng låtar varje år som jag tror på. Jag har väl haft tur många år i rad nu och sen har jag haft möjligheten att jobba med rätt typ av artister kanske. Jag har aldrig sett någon nackdel att satsa på Melodifestivalen utan tycker det är kul och ger resultat.

FOTO: Instagram/TT

Annons