Hanna Hedlund om lyckan med 11 år yngre manliga artisten

13 sep, 2022 
https://image.hant.se/Andre-byline.jpg.jpg?imageId=8453040&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318André Färnsveden
Hanna Hedlund Jimmy Jansson
Hanna Hedlund är tillbaka i studion igen och strålar av lycka.
I ett nytt Instagram-inlägg avslöjar hon känslorna kring att göra musik igen.
Men artisten är inte själv i skapandet – hon gör nämligen musik med en elva år yngre manlig artist.
Annons
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

Artisten Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, träffades redan på 90-talet, och fick barnen Ida, Love och Saga. Efter ett långt förhållande beslutade profilerna för att äntligen bli äkta makar, och gifte sig 2016.

Men äktenskapet nådde ett vägskäl efter fem år och makarna bestämde de sig för att gå skilda vägar. Hanna delade då ett inlägg på Instagram där hon berättade att de förblir en familj trots att de inte längre är ihop.

Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev hon då.

Karriären går som på räls för Hanna och hon är just nu aktuell med showen Hybris. Nu kan vi mötas av ett glädjande besked – Hanna är nämligen tillbaka i studion igen och gör musik. Men artisten är inte själv i sitt skapande – till sin hjälp har hon en elva år yngre manlig artist.

Annons

Hanna Hedlund bryter tystnaden om kärleken – två år efter separationen

Ex-makarna hade redan levt isär i ett halvår innan de gick ut med nyheten. Men trots att paret gick ut med att de skiljer sig för över ett år sedan kommer det inte kunna bli officiellt förrän oktober 2022.

Men Hanna och Martin väljer ändå att leva isär som singlar, något som Hanna tidigare berättat har varit tufft för henne.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, berättade hon i podden Jessica & Hanna Å andra sidan ett halvår efter separationen.

Och sedan dess har Hanna inte pratat öppet om sitt kärleksliv. I en intervju med Expressen berättar hon om beslutet att vara privat efter frågan om hennes nya kärleksliv.

– Eftersom jag har varit så öppen med mitt kärleksliv i 22 år, så tänker jag att från och med nu ska jag vara lite mer privat, säger Hanna och fortsätter:

Annons

– Så jag passar på den, säger hon med glimten i ögat.

Men nu delar Hanna med sig av en ny lycka i livet!

Hanna Hedlunds lycka med 11 år yngre artisten

På Instagram delade nyligen Hanna Hedlund ett bildspel med den elva år yngre artisten Jimmy Jansson, 36. De sitter bredvid varandra i en studio och Hanna berättar att hon spelar in musik medan Jimmy styr spakarna. Artisten ser verkligen ut att stråla på bilden när hon delar med sig av det lyckliga beskedet.

Fasen vad kul det är att sjunga!!! Har varit i samma studio (lokaler) som när jag sjöng in ”Anropar försvunnen” för 22 år sen. Den briljante Jimmy Jansson styrde spakarna”, skriver Hanna Hedlund.

Det verkar som att Hanna kan ha något spännande på gång!

Hänt har sökt Jimmy Jansson för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons