Hanna Hedlund om kärleken – efter separationen från Martin

Hanna Hedlund.

Det har gått två år sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerade.
Men hur ser Hannas singelliv ut idag?
I en ny intervju med Expressen bryter hon nu tystnaden om kärleken.
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen
0:40

Efter reklamen: Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

(0:40)

Slå på ljud

I juni förra året meddelade artist- och skådespelarparet Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, att de valt att gå skilda vägar efter 23 år och tre barn tillsammans.

När de, i ett gemensamt och intimt inlägg på Instagram, berättade om det tuffa beslutet poängterade de också att de vid den tidpunkten redan levt separerade i ett halvår.

Sedan dess har Hanna Hedlund levt som singel, men nu öppnar hon upp och berättar om kärleken.

Hanna Hedlunds stora sorg – efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Men trots att paret meddelade att de redan separerat för över ett år sedan, skulle det dröja ytterligare ett halvår innan skilsmässoansökan nådde tingsrätten. Lägg till den obligatoriska betänketiden på minst ett halvår, om man har barn under 16 år, och deras skilsmässa är inte officiell förrän mitten på oktober 2022.

Men juridiken åt sidan, både Hanna och Martin lever idag som singlar. Något som Hanna tidigare har berättat har varit en stor sorg, som hon kämpat med att dölja.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, berättade hon i vintras i podcasten, berättade hon i podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan i vintras.

När sommaren kom kändes det dock som om Hannas sorg hade börjat släppa och ersättas av ett lustfyllt singelliv.

– Jag har trott att jag inte ska tycka om det, men jag tycker om det – kanske lite för mycket, berättade hon i podcasten Bathinas skilda möten i juli.

Hanna Hedlund bryter tystnaden om kärleken - två år efter separationen

Nu, efter den lustfyllda singelsommaren, berättar Hanna Hedlund om kärleken i en ny intervju med Expressen. Hon börjar med att förklara att sommaren har varit en ny upplevelse på många olika sätt.

– Jag har varit väldigt mycket ledig, fyra veckor... Jag tror jag aldrig har varit ledig fyra veckor förut, berättar hon för tidningen.

Hon får frågan om hur dejtinglivet ser ut och svarar då kryptiskt.

– Eftersom jag har varit så öppen med mitt kärleksliv i 22 år, så tänker jag att från och med nu ska jag vara lite mer privat.

– Så jag passar på den, säger hon med glimten i ögat.

Huruvida det innebär att hon träffat någon nu eller inte vet vi inte, men vi unnar Hanna all lycka oavsett vilket!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN