Hanna Hedlund om orsaken till skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund väljer nu att för första gången berätta om skilsmässan från Martin Stenmarck.
Hon avslöjar samtidigt fler detaljer om beslutet att gå skilda vägar.
– Då behövs en livsförändring, säger Hanna i en ny intervju.

Tidigare i år kom chockbeskedet att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skiljer sig efter 23 år tillsammans. När Hanna var 22 år träffade hon Martin, idag är hon 46 år. De har levt ett helt liv tillsammans och har tre barn, Ida, Love och Saga. Sedan uttalandet om skilsmässan har Hanna och Martin fortsatt med sina karriärer och synts ha mycket ledighet på varsitt håll.

I en intervju med Expressen berättar nu Hanna om skilsmässan och skuldkänslorna som kommer med det nya varannan-vecka livet.

POJKVÄN Julias privata avslöjande om Viktors relation

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

Hanna Hedlund och Martin träffades på 90-talet och har alltså hållit ihop i 23 år. De gifte sig 2016 och hela Sverige blev därför i chock över att de skiljer sig plötsligt.

För det var i juni som vi nåddes av den tråkiga nyheten att Martin och Hanna separerar. Till en bild på de två tillsammans förklarade ex-makarna att under det senaste halvåret har de inte levt ihop. Men de poängterade samtidigt vikten av att båda funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och kommer alltid att göra det för sina tre barns skull.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev Hanna.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Hanna Hedlund om omställningen efter skilsmässan: ”Inte räcka till”

I en intervju med Expressen väljer Hanna Hedlund att avslöja fler detaljer om skilsmässan från Martin. Hon berättar att en av orsakerna till att de gick skilda vägar var för att de behövde kompromissa för mycket.

– Ja, och jag ska inte prata mer om vår separation. Men alla förhållanden är kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns, och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, säger hon till tidningen.

Samtidigt berättar Hanna att hon har fått en del tid till sig själv i och med det nya varannan-vecka livet, men att det också kan trigga skuldkänslor.

– Många kan nog känna igen sig i det: I skuldkänslorna. Att man inte tycker att man räcker till, så då slår man knut på sig själv lite till. I slutänden blir man bara på dåligt humör. Men nu är det mindre skuldkänslor och mindre känslor av att inte räcka till, säger Hanna till tidningen.

Hänt söker Hanna Hedlund för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Felix Herngren om okända otrohetsdramat med hustrun Jenny Myrberg

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4

SENASTE NYTT!