LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här återförenas Hanna Hedlund och Martin Stenmarck – nya bilden avslöjar

18 apr, 2023 
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck syns ihop.
Två år efter skilsmässan visar nu Hanna upp tillställningen som ex-makarna arrangerat tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var länge ett av Sveriges hetaste kändispar. Men i juni 2021 kom plötsligt beskedet kring att de skulle skilja sig efter 23 år tillsammans.

Sedan dess har mycket ändrats i de bådas liv. Martin har flyttat ifrån det tidigare gemensamma huset och han har även funnit kärleken på nytt håll. Hanna och Martin har tillsammans tre barn Ida, 19, Love, 16, och Saga, 11.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck återförenade

Det var i helgen som yngsta barnet Saga blev 11 år, på Instagram skrev Hanna om dotters födelsedag:

”Världens härligaste Saga blir 11 år idag!!!! våran ”minsting” vår energiska solstråle och kärleksunge! Hurra för dig, så tacksam över att jag fick bli din mamma”.

Annons

Till inlägget delade Hanna en bild på Saga som höll i sifferballonger. Men firandet var inte slut där.

Nyligen visade Hanna nämligen upp videoklipp från ett ordentligt kalas där det serverades pizza och fikabröd i mängder. I klippet syns flertal barn njuta av maten i en solig trädgård och dessutom syns Martin vara på plats i trädgården. Det verkar alltså som att Hanna och Martin anordnade födelsedagsfirandet för dottern tillsammans.

Hannas instagram.

Sanningen om nära relationen efter uppbrottet

Att relationen mellan ex-makarna är god är inget nytt. För ett tag sedan berättade Hanna i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan att Martin även har en nära relation till Hannas familj än idag. Då barnen var uppe i Hälsingland med Martin hade de passat på att hälsa på Hannas mamma

– Just nu är Martin uppe i Hälsingland med våra barn för det är hans vecka. Då hade de varit uppe hos min mamma igår och ätit och idag skulle hon ta Saga för att fira henne. Att hela den relationen med mormor pågår som vanligt, fast det är pappavecka tänker jag. Där har vi båda givit barnen något som är värdefullt, att det inte bryts, sa då Hanna.

FOTO: TT

Annons