LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlunds avslöjande om relationen till Martin Stenmarck

15 apr, 2023 
Det är mer än två år sedan som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck meddelade att de skulle gå skilda vägar efter 23 år.
Nu kan Hanna ge oss en inblick i hur relationen ser ut idag och hur de samarbetar kring barnen.
Annons
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med att de skulle skilja sig efter 23 år tillsammans. Ex-makarna kunde även avslöja något som chockade de flesta. Att de levt på varsitt håll under det senaste halvåret men att de fortfarande har god relation till varandra och att fokuset ligger på barnen.

Martin Stenmarcks avslöjande om julfirandet med Hanna Hedlund

Nu har det gått ett tag sedan skilsmässan och de verkar fortfarande ha en fin relation till varandra. Martin var tidigare i vintras gäst i radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé, där han avslöjade att familjen skulle fira jul ihop precis som tidigare år.

– Jag kommer åka och hälsa på, vi firar tillsammans en stund där. Så länge det går och den traditionen går att ha, så tycker jag att den är fin att ha tillsammans, berättade Martin då.

Nyligen fick vi en till inblick i hur Martin och Hannas relation till varandra är idag. Det är i podden Jessica & Hanna – Å andra sidan som Hanna berättar att barnen är uppe i Hälsingland eftersom det är pappavecka. Där har de hälsat på Hannas mamma.

– Just nu är Martin uppe i Hälsingland med våra barn för det är hans vecka. Då hade de varit uppe hos min mamma igår och ätit och idag skulle hon ta Saga för att fira henne, säger Hanna.

Hanna Hedlund om relationen till Martin Stenmarck idag

Hon förklarar att det är så värdefullt att relationerna till varandras familjer pågår som vanligt. Även fast de inte är tillsammans längre idag.

Annons

– Att hela den relationen med mormor pågår som vanligt, fast det är pappavecka tänker jag. Där har vi båda givit barnen något som är värdefullt, att det inte bryts.

Där flikar även Jessica in och håller med om hur viktigt det är, hon berättar även om sitt och ex-makens Linus Wahlgrens samarbete.

– Det kan vara en utmaning åt båda hållen inflikar Jessica. Det har funnits perioder när vi inte har varit bästa vänner och att då inte använda familjen och ta bort den relationen, det krävs ganska mycket, säger hon.

FOTO: TV4Annons