ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Albin och Nikes dystra besked efter kärlekslyckan: ”En sommar ifrån varandra”

24 jun, 2023 
Nike Sellmar och Albin Tingwall
Turturduvorna Nike Sellmar och Albin Tingwall har suttit ihop sedan Idol.
Men nu är det dags för Nike att lämna Albin och ge sig ut på vägarna med Diggiloo-gänget.
– Det kanske är lika bra att få börja sakna varandra igen, säger Albin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idol-Nike Sellmars pinsamma ögonblick på scen: ”Jag blödde...”Brand logo
Idol-Nike Sellmars pinsamma ögonblick på scen: ”Jag blödde...”

Den senaste Idol-säsongen bjöd på en hel del spännande överraskningar. Bara dagar efter att Nike Sellmar, 27, korats som vinnare avslöjades det att hon dejtade Albin Tingwall, 19, som kom på andra plats i tävlingen.

Finalisterna hade då hittat varandra under Idol-inspelningarna och började dejta direkt efter att Nike lämnat sin tidigare relation.

Sedan Idol-resans slut har Albin och Nike varit ett par men inför sommaren står nu relationen för stora utmaningar. Då Nike är en del av Diggiloo-gänget i år ska hon ut på turné hela sommaren lång. I en intervju med Hänt berättar Albin om hur hans sommar blir.

– Just nu är fokuset bara att skriva musik för Nike tar alla gig. Det är så absolut, men det är okej. Jag är ändå inte jättesugen på att giga utan jag vill fokusera på att skriva musik och återhämta mig från hösten, säger Albin.

Annons

Albin Tingwall om att flickvännen Nike Sellmar turnerar med Diggiloo hela sommaren: ”Kanske lika bra”

Att Nike ger sig ut på vägarna hela sommaren är inget Albin känner sig allt för oroad över.

– Det är roligt för hon verkar taggad så det är jättekul för hennes skull. Det kommer bli en sommar ifrån varandra.

Hur känns det?

– Inte helt farligt. Det är väl tråkigt men vi har varit med varandra så otroligt mycket under våren och tidig sommar så det har varit väldigt intensivt på så sätt. Så det kanske är lika bra att få börja sakna varandra igen.

Svårigheterna med att vara tillsammans med vinnaren av Idol: ”Allting jag hade velat göra”

Albin och Nike har nu varit tillsammans i cirka ett halvår och enligt Albin går relationen strålande.

Annons

– Det är bra och flyter på. Inget har ändrats, hon bor hos sig och jag bor hos mig. Vi träffas så ofta vi kan när vi kan, det hänger ofta på när hon kan för jag är ledig hela tiden. Det blir kanske någon gång i veckan typ för hon är upptagen hela tiden, säger Albin.

Han fortsätter:

– Det är jättekul att hon har så mycket att göra men det blir lite... det är så tätt inpå. Hade någon annan vunnit Idol, typ Klara så hade det inte spelat så stor roll för då är man inte lika tätt inpå varandra. Nu får jag liksom veta allting hon gör och det är på ett sätt jobbigt för det är allting jag hade velat göra. Och hade jag vunnit hade jag gjort det. Det är både och för det är skitkul för hennes skull men jag vill ju lite ha samma resa och göra de grejerna.

Albin kommer däremot att hälsa på Nike under turnén när hon passerar Uppsala.

FOTO: TT

Annons