ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Idol-Albin Tingwall om bebislyckan – orden efter avslöjandet: ”Stort”

25 jan, 2023 
Idol 2022
Mitt under Idol-säsongen kom plusset på stickan.
Nu berättar Albin Tingwall om sin reaktion när Idol-kollegan berättade att hon är gravid.
– Det är klart att man alltid bli överraskad av en sådan nyhet, det är ju stort, säger Albin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idol-Albin Tingwall om kyssen med Sebastian Rydgren: ”Det var...”Brand logo
Idol-Albin Tingwall om kyssen med Sebastian Rydgren: ”Det var...”

Albin Tingwall, 19, tog hem andraplatsen i Idol 2022. Vinsten däremot gick till hans numera flickvän Nike Sellmar, 27. Det var strax efter Idol-finalen som paret avslöjade att de funnit varandra på ett djupare plan än vänskap.

Inte nog med att kärlek uppstod i Idol-gänget så har det dessutom framkommit att en av deltagarna väntar barn. Carmen Toubia, 26, åkte ut tidigare i säsongen men lyckan är idag stor då Carmen nu ska bli mamma för första gången. I en intervju med Hänt berättar Albin om hans reaktion när Idol-vännen avslöjade sin graviditet.

– Det fick jag reda på precis innan, eller när vi var inne och bytte om till finalen. Då satt hon och sminkade sig och så sa hon det till alla som var där. Det var skitroligt, mycket glädje, säger Albin till Hänt.

Annons

Stora lyckan i Idol-gänget efter avslöjandet om graviditeten

Carmen gifte sig i somras och hennes make fanns på plats under tävlingens gång för att stötta hennes artistdrömmar. På grund av en långa och stabila relationen kom inte nyheten helt som en chock för Albin.

– De är ju gifta så var väl den som var mest trolig. Så hon var väl mest väntad kanske men det är klart att man alltid bli överraskad av en sådan nyhet, det är ju stort, säger han.

Idol-gänget har alla idag en fin relation men Albin erkänner att han inte är den bästa på att kolla läget med sina vänner. Däremot hoppas han att han en dag kommer att få träffa Carmens bebis.

– Ja det tror jag. Hon bor ju Göteborg tror jag. Men är man där någon gång så träffas man gärna. Vi som var topp elva har blivit en familj så man kommer ha med dig dem på ett eller annat sätt hela livet tror jag. Jag måste bara bli bättre på att hålla kontakten. Jag vet att många blir irriterade på mig att jag aldrig hör av mig men det är bara för att jag inte är så bra på det, men jag ska börja med det.

Så lever Albin Tingwall efter Idol 2022

För Albins egna del är det nu musiken som är det stora fokuset. Efter andraplatsen i Idol har flera dörrar öppnats men Albin hoppas att saker ska ta mer fart inom närmsta tiden.

– Det händer egentligen ingenting. Jag har varit inne och spelat in några låtar men annars återhämtar jag mig mest, säger han.

FOTO: TT

Annons