IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Idol-Nike Sellmars glädje – deltagarens stora bebislycka: “En pojke”

03 feb, 2023 
Idol-deltagarna och Nike Sellmar
Idol 2022 bjöd minst sagt på det mesta!
En vinnare korades och finalisterna blev ett par.
Dessutom kommer det en Idol-bebis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

Fjolårets Idol-säsong bjöd både på det ena och det andra. Inte nog med att Nike Sellmar, 27, korades som vinnare så fann dessutom finalisterna ett tycke för varandra och idag trivs hon och Albin Tingwall, 19, mycket bra i varandras sällskap.

Ännu en stor nyhet som släpptes var att gänget skulle utökas med en bebis. Det är ingen mindre än Carmen Toubia som väntar barn tillsammans med sin make – en Idol-bebis som hon själv beskrev det som på sin Instagram när hon kom med nyheten.

När Hänt pratar med vinnaren Nike så berättar hon om den stora glädjen och att Carmen avslöjat att det blir en pojke.

– Jag har skrivit grattis och sådär och hon berättade att hon skulle få en pojke och det är ju jätteroligt att höra. Så man hänger ju med i sånt, berättar Nike för Hänt.

Annons

Och det faktum att det kommer en Idol-bebis snart tycker hon är helt galet.

– Det är helt galet.

Även Carmen kommenterar det hela till Hänt i ett meddelande:

”Jag och Max, vi båda hoppades lite mer på en pojke, hehe, och jag har drömt om en bebispojk hela tiden. Men vi trodde verkligen det var en tjej ändå efter första ultraljudet och de flesta runt omkring gissade på en tjej. Även i sociala medier gissade de flesta på en tjej. Så vi blev superchockade. Vi hade varit superglada oavsett vad. Bebisen mår bra och växer, och det är det viktigaste.”

Nike Sellmars nära relation till Carmen: ”Kul att höra..”

Nike har sedan vinsten i Idol haft fullt upp och rest runt i landet på en turné som nu är avslutad. På grund av detta har hon inte hunnit träffa Idol-gänget så mycket som hon kanske önskat.

Annons

– Jag har inte hunnit det generellt alls, jag har knappt hunnit hänga med mina kompisar som jag har haft sedan innan. Så det har varit dåligt på den fronten, men det är folk man saknar, det ska jag säga, säger Nike.

Och trots att Carmen tvingades lämna under den andra fredagsfinalen kom hon och Nike varandra nära och vinnaren är glad för vännens skull.

– Hon åkte ju ut så snabbt men hon och jag kom ändå nära under den lilla tiden vi var där. Så det är kul att höra att det går så fint för henne.

Nike flyttar till Stockholm – ska hyra ett hus

Då Nike varit ute och rest en hel del sedan vinsten har hon kunnat pendla mellan sitt boende i Piteå och jobbet i Stockholm. Men nu när hon ska in i studion för att skriva musik tog hon beslutet att flytta ner till Stockholm på heltid. Hon berättar att hon lyckats hitta ett hus som hon ska hyra.

– Jag ska flytta in i ett hus som ligger typ vid Arlanda, så där ska jag hyra ett hus. Det kommer bli härligt. Man bor nära stan men inte i stan, så jag får fortfarande vara lite på landet, säger Nike.

När hon varit i Stockholm innan så har hon kunnat bo hemma hos Albin som bor hemma hos sina föräldrar – och sanningen är den att även de bor nära Arlanda. Skönt att bo nära varandra!

– Ja men det har jag fått lov att göra för han bor nära Arlanda så det har varit bra. när vi åkt på turné faktiskt, sa Nike till Hänt vid ett tidigare tillfälle.

FOTO: TT/Karin Törnblom/TT

Annons