IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Idol-Ida Hallquists avslöjande om Albin och Nike: ”Jag visste innan”

18 jan, 2023 
IDA HALLQUIST, ALBIN TINGWALL, NIKE SELLMAR
Finalisterna Albin Tingwall och Nike Sellmar blev kära efter Idol 2022.
Nu uttalar sig Idol-Ida om deras relation.
– Jag visste innan, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idas oväntade ord om Luka – upptäckten i relationen: ”Olika”Brand logo
Idas oväntade ord om Luka – upptäckten i relationen: ”Olika”

Idol 2022 gick till historien på många sätt och vis. Bland annat fick vi se världens största Idol-final och efteråt stod det klart att finalisterna Albin Tingwall, 19, och Nike Sellmar, 27, funnit kärleken i varandra.

– Alltså, jag vet inte hur Nike hade tolkat det här. Men enligt mig är vi ett par, sa Albin till Hänt.

– Vi tar det fortfarande lite som det kommer, men vi trivs väldigt bra med varandra. Det är väl det vi bara försöker njuta av nu och inte tänka allt för mycket på hur våran framtid ihop ska se ut. Vi har ju väldigt mycket med våra egna karriärer nu som tar fart, så vi trivs väldigt bra med varandra, fortsatte han.

Idol-Ida om relationen till Albin idag

Sedan dess har paret gått från klarhet till klarhet och nyåret firade de givetvis in tillsammans.

Annons

Vi åt middag med hans bror och några av deras vänner, sen spelade jag och Albin biljard och kollade på raketer och ja, det blev en nyårskyss. Lugn och härlig kväll”, förklarade Nike i ett meddelande till Hänt.

Någon annan som tog svenska folket med storm under sin resa i Idol var Ida Hallquist, 28. När Hänt träffar henne på Fadimegalan berättar hon om tiden efter Idol.

– Det har varit lite upp och ner. Jag har ju ändå haft turen att vara både i verkligheten, i och med barnen, men också i den här cirkusen. Men trots det så var det ändå svårt att liksom gå ur den bubblan, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det som jag tycker är jobbigast är inte att lämna bubblan utan den här frågan "vad händer nu?".

Ida bryter tystnaden om Albin och Nikes relation: ”Visste det”

Under säsongens gång blev Ida en person som många av idolerna vände sig till när de ville prata, en roll som hon älskar då hon jobbat som lärarvikarie tidigare. Nu efter Idol kan hon även berätta den glada nyheten att hon kommer fortsätta i sin lärarroll, men på deltid så att hon hinner med musiken också.

Annons

– Jag blev så glad för det är också en skola som jag har jobbat jättemycket på. Det är nära där jag bor, det är nära tjejernas förskola så det är... Det är inte alla som får ha det så, förklarar hon för Hänt.

En person som blev väldigt fäst vid Ida under Idol-tiden är Albin Tingwall. De kom varandra nära och under en period gick till och med ett romansrykte kring dem. Nu bryter Ida tystnaden om Albins och Nikes relation.

– De är väldigt lika på många sätt. Jag kunde absolut se det komma, eftersom jag är så nära honom..., säger Ida och tillägger:

– Jag visste innan! Fast han visste nog inte att jag visste, för han visste nog inte själv. Så jag tror det blir toppen mellan dem.

Ida berättar också att hon och Albin fortfarande är väldigt goda vänner och hörs ofta på telefon.

albin tingwall, nike sellmar

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons