hänt exklusivt

Idol-Albins svar om en romans med Ida – relationen till hennes barn

IDOL 2022, ALBIN, IDA

Albin och Ida har kommit varandra nära under Idol 2022. Nu berättar Albin för Hänt om relationen till Idas barn och chansen till romans.
– Jag älskar att umgås med henne, säger Albin till Hänt.
Julien Keulen om romansen bakom kulisserna i Idol 2022
0:35

Efter reklamen: Julien Keulen om romansen bakom kulisserna i Idol 2022

(0:35)

Slå på ljud

Efter den tredje fredagsfinalen av Idol 2022 blev det till slut Caroline, 25, som tvingades lämna tävlingen. Tidigare fredagar har vi fått säga hej då till Vera Arkelid och Carmen Toubia.

I den tredje fredagsfinalen var det svenska låtar som stod på agendan och många idoler briljerade och charmade juryn totalt. En som gjorde stort intryck på juryn var Albin, 19.

– Albin, innan jag börjar tala över huvudet på halva svenska befolkningen, supervacker sång vill jag säga! Men du, om den här låten och det här numret var ett tennisslag, kan du hålla med mig om att det var en slicead backhand?, sa Alexander Kronlund i sändningen.

Idas ord om relationen till Albin

När det lite tidigare i programmet var dags för Ida, 29, att sjunga berättade hon om vem hon tror skulle passa bäst som barnvakt till hennes barn. Albin var då den som hon hade i åtanke.

Hänt har tidigare rapporterat om att Ida och Albin kommit varandra väldigt nära under Idol 2022 och båda har tidigare uttalat sig om varandras bra egenskaper. När Hänt träffade Ida på kvalfinalen i Kungsträdgården berättade hon om den fina relationen till Albin.

– Nej men vi har ju blivit supertighta och jag vill verkligen göra det här med honom! Det är Albin och Julien som jag hänger mest med, sa Ida då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Albins svar om romans med Ida – relationen till hennes barn

När Hänt pratar med Albin efter den tredje fredagsfinalen kommer vi in på om det kan finnas chans till romans mellan honom och Ida.

– Alltså jag tänker inte säga ja eller nej. Men jag älskar henne och hon älskar mig, hoppas jag verkligen, säger han till Hänt och fortsätter:

– Men alltså jag älskar att umgås med henne och sedan så om det utvecklas till några andra känslor får vi se. Men just nu är vi vänner.

Ida berättade ju även i direktsändningen att hon ser att Albin är väldigt bra med barn. Hon nämnde även att Albin träffat hennes barn. När Hänt tar upp det med honom säger han glatt:

– Jättekul! De har ju fått vara med några gånger på hotellet och jag var ju tennistränare för barn förut och då fick man ju leka väldigt mycket med barnen, så det är jättekul, jag älskar barn!, säger Albin till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN