Idol 2023 marknadsföring banner

Magdalena Graaf visar upp nya lägenheten – se bilderna här

14 okt, 2022 
MAGDALENA GRAAF
Magdalena Graaf har nyligen flyttat från sitt lyxiga boende för att banta ner kostnaderna. Nu visar hon upp sin nya härliga lya!
Annons
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”

Det var i våras som Magdalena Graaf, 47, berättade att hon tvingas flytta från sitt boende i Täby, strax utanför Stockholm. Huset hade en fantastisk omgivning och i området fanns en gemensam pool som alla boende fick fri tillgång till.

Magdalena är mamma till sönerna Lance Hedman Graaf, 22, Tristan Hedman Graaf, 17, från äktenskapet med Magnus Hedman, 49. Hon har även sönerna Charlie, 10, och Louie, 6, från förhållandet med Filip Larsson, 48.

Någon som gillade att vara hemma hos sin mamma tack vare poolen är Lance. Faktum är att han och flickvännen Desdemona "Dessie" Erlandsson Bååth, 22, bodde hos Magdalena i somras.

”De bor i lägenhet, de tycker nog bara det är mysigt med frisk luft och pool. Sen kan Lance repa med förstärkare här på högre volym än i Vasastan”, förklarar hon för Hänt.

Därför flyttar Magdalena Graaf från radhuset i Täby

Magdalena och Filip var precis på väg att gifta sig när de plötsligt bröt förlovningen. Efter uppbrottet köpte Magdalena då ett radhus i Täby, men nyligen avslöjade hon att bostaden låg ute till försäljning. Anledningen till att Magdalena bestämt sig för att flytta beror på att barnen vill ha närmare till skolan.

Annons

Den nya lägenheten, som ligger i Djursholm, är något mindre än vad Magdalena är van vid.

– Det är klart att det blir ju trångt. Det blir mycket mindre, som att leva i en båt kan jag tänka mig. Men så är livet, det är det jag har råd med i det här området och där de vill bo. Det är där de är skrivna så då får man anpassa sig, berättade Magdalena för Hänt.

Första bilderna på Magdalena Graafs nya lägenhet

Och nu har det stora flyttlasset gått av stapeln! I ett nytt inlägg på Instagram berättar Magdalena hur allt gått.

”Faktiskt en av de bättre dagarna i mitt liv! Jag känner en sådan frihet och tacksamhet. Göra om och göra rätt. Göra livet enkelt, helt enkelt. Bantat ner mina kostnader, fått ny energi! Gör vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Leva! Stenkast till barnens aktiviteter och skolor. Inte så mycket i lån, mindre sömnlösa nätter. Inte lika ont i magen för att man själv ska knega ihop till ett stort hus, altan, studsmatta , pool ”som ingen egentligen bryr sig om”. Yta för att man tror att det förväntas av en.”, skriver Magdalena och fortsätter:

Annons

”Som en måttstock i lycka och att ha lyckats. Jag, barnen och hundarna har alltid sovit i samma säng. En dator, iPad, skratt och MYCKET kärlek. Sen är nya tiders barn nöjda. Detta kommer bli så bra! Jag är så glad…Lite ny färg på väggarna och vitlaserade golv.”

Se bilderna på nya lägenheten här! (Bläddra i bildspelet)

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT

Annons