TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket kostar Magdalena Graafs hus – se alla bilder här

26 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Nyligen berättade Magdalena Graaf att hon säljer radhuset i Täby i Stockholm. Nu avslöjas hur mycket huset kostar och varför hon flyttar. Se bilderna på radhuset här!
Annons
Magdalena Graaf och Louie Marti köper lyxhus i Spanien – berättar om planernaBrand logo
Magdalena Graaf och Louie Marti köper lyxhus i Spanien – berättar om planerna

Magdalena Graaf, 46, och Louie Marti, 44, har varit ett par sedan våren 2021. Bara några månader senare friade Louie till Magdalena på ett kebabhak i Stockholm och hon svarade ja!

Ett år tidigare var Magdalena förlovad med Filip Larsson, 47. Ex-paret hade varit tillsammans i drygt tio år när de meddelade att de går skilda vägar. Tillsammans hade Magdalena och Filip två barn – sönerna Charlie, 10, och Louie, 6.

Därför säljer Magdalena radhuset i Täby

På Magdalenas blogg har hon tidigare berättat att hon kommer sakna radhuset, men att det nu är dags att hitta något nytt.

Kommer sakna mitt vackra ljuvliga hus, poolen, uteplatsen, ljuset, och området. Men allt har sin tid och sin plats i livet.

För Hänt berättade Magdalena om beslutet att flytta från radhuset. Bland annat är både läget och storleken på bostaden anledningar till varför hon väljer att sälja.

Annons

För stort och för långt bort från barnens skolor. Måste pendla över två timmar varje dag.” skrev Magdalena i ett meddelande till Hänt.

Fästmannen Louie bor i Norrtälje, men någon permanent flytt dit är dock inget som är aktuellt. Orsaken är att det är för långt från barnens skola. Magdalena har tidigare berättat på sin Instagram att hon nu letar efter en lägenhet i Djursholm i Stockholm, men det är ännu inte klart vart flyttlasset från huset går.

För att mina barn går i skola i Djursholm. För långa resvägar. Och definitivt från Louies hus i Norrtälje. Min ekonomi tillåter bara en lägenhet.

Hur mycket kostar Magdalena Graafs hus?

Nu har Magdalenas hus kommit ut till försäljning på Mäklarhuset för den som är sugen att slå till på radhuset.

Annons

Just nu ligger bostaden ute för 7 995 000 kronor. Radhuset är byggt år 1979 och har en tomtyta på 318 kvadratmeter och i den 183 kvadratmeter stora boarena finns det hela 6 rum och stor uteplats på baksidan.

När Magdalena köpte radhuset, år 2020, kostade den 6,8 miljoner kronor, så det lutar åt att hon gör en rejäl vinst.

Det finns även en gemensam områdespool för den som är sugen på att bada.

Matplatsen på nedervåningen.
Köket med gröna detaljer.
Vardagsrummet på övervåningen.
Annons
Ett av sovrummen.
Uteplatsen på baksidan av radhuset.
Magdalenas röda radhus.

FOTO: Mäklarhuset, IVARSSON JERKER/Aftonbladet

Annons