Magdalena Graaf säljer radhuset – nu berättar hon om plötsliga flytten

Magdalena Graaf och hennes radhus
Exklusivt

Magdalena Graaf lade vantarna på ett radhus 2020 som hon haft i sina ägor sedan dess.
Men nu kommer hon med beskedet att hon säljer huset.
Var sak har sin tid” skriver hon på sin blogg.
Därför friade Louie Marti till Magdalena Graaf på Kebab kungen
0:40

Efter reklamen: Därför friade Louie Marti till Magdalena Graaf på Kebab kungen

(0:40)

Slå på ljud

Magdalena Graaf, 46, och exet Filip Larsson var ett par i tio år. En relation som på slutet var fram och tillbaka och under 2020 gick de ut och berättade att de tagit beslutet att fortsätta deras relation men som särbos. Men en kort tid senare bröt de helt ifrån varandra.

Året därpå kom Louie Marti, 44, in som en virvelvind i Magdalenas liv och de blev blixtförälskade.

Boendesituationen har sett aningen annorlunda ut för paret. Magdalena har kvar sitt radhus i Täby där hon bor de veckor hon har sina barn för att sedan bo ute på hennes och Louies gemensamma herrgård när de är barnfria.

Och det var just detta radhus som Magdalena glatt visade upp på sin Instagram 2020 när hon och Filip beslöt sig för att inte längre vara sambos. Men nu går hon själv ut med att hon säljer radhuset.

Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

Se klippet här!

Parets storslagna planer – vill köpa ett drömhus i Spanien

Det var i ett avsnitt av Här bor jag som paret visade upp deras enorma herrgård – Bergby herrgård där de både bor men också hyr ut. Herrgården är hela 1500 kvadratmeter och innebär en hel del arbete.

Men det innebär inte att det är det enda paret har planer för i framtiden – nej de har nämligen en dröm om att köpa sig ett sommarhus i Torrevieja i Spanien. När Hänt tidigare träffade Louie berättade han att hans kusin äger en mäklarfirma där och ska hjälpa dem med deras köp – för det finns minst sagt storslagna planer för deras drömvilla.

– Han ska få lösa ett stort vacker hus till oss, det blir det första vi köper tillsammans, berättar Louie.

Paret planerar att köpa ett stort hus med pool för alla barnen och flertalet rum för att deras vänner och familj ska kunna komma och hälsa på.

– Varje rum ska vara som en svit, så varje person som kommer får ett eget badrum.

I skrivande stund är Magdalena faktiskt på plats i Spanien för att börja kolla på eventuella hus, något hon berättar om på sin blogg.

Magdalena säljer sitt radhus i Täby – anledningen bakom

Men nu kommer Magdalena med beskedet att radhuset som hon en gång var så lycklig över att ha lagt vantarna på ska läggas ut till försäljning. Anledningen är både läget och storleken på bostaden. I ett meddelande till Hänt berättar hon om beslutet.

För stort och för långt bort från barnens skolor. Måste pendla över två timmar varje dag.” förklarar Magdalena.

På sin blogg berättar hon att hon kommer sakna radhuset, men att allt har sin tid.

Kommer sakna mitt vackra ljuvliga hus, poolen, uteplatsen, ljuset, och området. Men allt har sin tid och sin plats i livet.

Vart det nu bär av verkar ännu inte vara klart. Men i ett meddelande till Hänt skriver hon att en permanent flytt till Louie i Norrtälje blir alldeles för långt ifrån barnens skola.

För att mina barn går i skola i Djursholm. För långa resvägar. Och definitivt från Louies hus i Norrtälje. Min ekonomi tillåter bara en lägenhet.

Hon berättade tidigare på sin Instagram att hon är på jakt efter en mindre lägenhet i Djursholm i Stockholm.

Magdalenas Instagram

Magdalenas Instagram

Magdalenas Instagram

Magdalenas Instagram

FOTO: Instagram/IVARSSON JERKER/Aftonbladet

SENASTE NYTT!