Louie Marti flyttar ifrån Magdalena Graaf – berättar om beslutet

Louie Marti

Louie Marti och Magdalena Graaf har varit tillsammans i drygt ett år, men nu lämnar han Stockholm och fästmön.
För Hänt avslöjar han anledningen.
4 svenska kändisar som fått barn efter 40
1:03

Efter reklamen: 4 svenska kändisar som fått barn efter 40

(1:03)

Slå på ljud

Magdalena Graaf, 46, och Louie Marti, 44, fann varandra i början av 2021 och har kilat stadigt sen dess. I oktober 2021 friade Louie till Magdalena på ett kebabhak i Stockholm, och den forna glamourmodellen tackade ja!

Ett år innan Magdalena och Louie träffades var hon förlovad med Filip Larsson, 47. Det forna paret hade varit tillsammans i drygt tio år innan de valde att gå skilda vägar. Under sina år tillsammans fick de två barn ihop – sönerna Charlie och Louie.

Magdalena Graaf visar upp lyxiga herrgården – här bor hon och fästmannen Louie Marti

I det nya tv-programmet Här bor jag bjuder svenska kändisar in tittarna på en rundvandring i sina privata hem.

I ett av avsnittet bjuder Magdalena och Louie in oss på en rundvandring i den lyxiga Bergby Herrgård, där paret alltså bor tillsammans. Graaf berättar vidare att herrgården ligger på perfekt avstånd till Täby, där de också bor. Framförallt varannan vecka när Magdalena har sönerna hos sig.

– Vi har ett väldigt färgglatt och härligt liv på två ställen som är våra liv. Så jag har två hem, säger hon och berättar att de även hyr ut herrgården till olika event.

Men hur ser det ut då? Jo, Magdalena visar oss runt i huset som är fullt av färger och detaljer i gammal stil, som en kontrast till hemmet i Täby.

– Hela det här huset tycker jag är lite Pippi Långstrumps Villa villakulla. Konstiga färger, roliga grejer, tavlor. Jag tror att det speglar av oss bägge två på ett väldigt rättvist sätt.

Louie Marti lämnar Stockholm och Magdalena Graaf

På Instagram avslöjar Louie nu att han har tagit sig an ett minst sagt stort projekt.

”Smygtitt på båten Ferdinans”, skriver Louie.

Här visar Louie Marti upp båten. FOTO: Instagram

För Hänt berättar han om båtprojektet.

– En båt döpt efter tjuren Ferdinand, den enda svarta båten i Sverige 20 meter lång på 1000 hästar. Som kommer finnas att hyra i Stockholm skärgård, säger han.

Sjösättningen är planerad till första juni och det är ingen mindre än Louie som kommer vara kapten på båten. Efter fyra långa år är renoveringen äntligen klar, nu lämnar han Stockholm och Magdalena för båtlivet i Stockholms skärgård.

– Har renoverat båten i 4 år och gjort om den till en klassiskt lyx båt från 70 talet. Magdalena älskar båtlivet och vi har delat detta intresse. Jag har även renoverat en båt döpt efter henne.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN