ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Niklas Strömstedt – Jennys egna ord om situationen

02 maj, 2022 
NIKLAS STRÖMSTEDT, JENNY STRÖMSTEDT
Jenny och Niklas Strömstedt har varit ett par de senaste 15 åren och tillbringar stor del av vardagen ihop.
Men snart blir det ändring på det, nu berättar Jenny om framtiden.
Annons
Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”Brand logo
Jenny Strömstedts hot till maken Niklas: ”Då skulle jag dra”

Jenny Strömstedt, 49, och Niklas Strömstedt, 63, är ett av Sveriges hetaste kändispar. I fem säsonger har vi även fått se det i deras populära serie Tillsammans med Strömstedts. Programmet är väldigt omtyckt och i varje avsnitt får vi se makarna möta andra kända par.

I programmet får tittarna ta del av djupa samtal om kärlek och relationer samtidigt som man även tar upp ämnen som hopp, tvivel och passion. Denna säsong har bland annat gästats av tennisspelaren Jonas Björkman och hans fru Petra Björkman och bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik.

Sedan premiären av programmet har paret hunnit besöka så många som 34 kändispar.

Annons

Jenny och Niklas Strömstedts kärlekssaga

Det är redan 15 år sedan Jenny och Niklas träffades och det är minst sagt en romantisk kärlekssaga det handlar om.

Parets första möte skedde i början av 2007 när Jenny var påväg hem från jobbet. Den dagen var hon fylld av sina egna tankar och missade en avspärrning på gatan som varnade för istappar.

Niklas springer då fram till henne och varnar henne för att gå där. De började då prata, tog en fika – och blev sedan förälskade i varandra. Efter det ringde bröllopsklockorna för paret och sedan dess har de varit oskiljaktiga.

Jenny Strömstedt om framtidsplanerna med Niklas

När Hänt träffar Jenny på röda mattan inför ELLE-galan 2022 är hon klädd i en otroligt stilren outfit. Jenny var minst sagt taggad på att se alla snygga människor som klätt upp sig så fint. Maken Niklas lös dock med sin frånvaro, anledningen till det beror på att han var hemma för att ta hand om allt som behöver tas om hand där.

I samma veva berättar Jenny om sommarplanerna, men det verkar som att det blir en hel del tid isär för makarna Strömstedt.

– Min käre man ska ut och spela med GES på lite olika ställen, säger Jenny och fortsätter:

– Och jag förbereder mig för valet, så jag kommer också jobba en hel del med det. Det här blir en jobbsommar tror jag faktiskt.

JENNY STRÖMSTEDT
Jenny Strömstedt strålade på röda mattan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, LINA GUSTAFSSON

Annons